Connect with us

Domaće serije

KAFANA NA BALKANU Počinje snimanje serije o Aci Lukasu: Evo KO glumi CECU! (VIDEO)

Ko će igrati Cecu, Brenu, Acu Lukasa? Evo kada počinje snimanje!

Published

on

Kafana na Balkanu, serija o životu Ace Lukasu, kako saznajemo počinje da se snima u martu, a kasting za glumce održaće se u novembru.

– Prijave stižu svakog dana. Za neke uloge glumce ćemo birati na samoj audiciji, a neke smo unapred odredili. Kako stvari stoje, Lukas će sam sebe igrati na platnu. To je svojevremeno radila Vitni Hjuston. Realno, ko bi bolje Acu predstavio od njega samog? Što se tiče njegove bivše supruge Sonje, zanimljiva nam je glumica Teodora Bjelica. Lepo izgleda, imaju neke sličnosti – kaže producent Saša Mirković, i dodaje da bi Acinog oca bi trebalo da igra Mima Karadžić

– Ovo su sve samo ideje za sada, ni sa kim nije dogovoreno. Cecu ne znamo ko bi mogao da glumi, ali nam se čini zanimljivom ideja da Arkana igra njegov sin Vojin, jer jako liče.

Kafana na Balkanu – Ovo je najveći problem

Saša Mirković otkriva da oko jedne uloge u seriji Kafana na Balkanu imaju problem.

– Nikako ne možemo da nađemo dovoljno zlu i negativne energije prepunu glumicu koja bi verno dočarala lik Lepe Brene, zapravo Fahrete Jahić. Preko nekih prijatelja došao sam do vračare iz Zlota, to je tamo kod Bora, kod koje ona ide da joj gleda u pasulj i ne znam već šta sve ne. Čak sam čuo da joj je i asfaltirala put do kuće. Brena se u celoj priči spominje samo kao neko ko je uticao da se Aci raspadne brak sa Sonjom. Uspela je u tome. Sa druge strane, lepa uloga morala bi da se da Bobi Živojinoviću, koji je bio sjajan sportista, ali mu je jedina greška bio brak sa Brenom – priča Mirković.

Podsetimo, Aca Lukas optužio je Lepu Brenu da mu je bajala kod hodže sa njegovom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović!

– Ta spodoba ne voli ni sebe. Prema tome, odsad će da ide kod njenih hodža po Bosni isključivo da kupuje ćilime. To je kreten sa milionima u džepu ide da baja neke magije ljudima. Ranom zorom poliva je raznorazne vode koje su mogle ozbiljno da mi naude-  navodno je Lukas pisao u porukama.

– Ja sam vama samo rekao ovo što znate, kao što i vi vrlo dobro znate šta ste i kakve ste ogavne i neprijateljske rabote radili, pre svega meni, a onda i mojoj porodici – objasnio je tada Lukas, i dodao:

– Od raznih smeštanja, ogovaranja, poturanja i olajavanja mene pred mojim najbližima, pa do smešnih vođenja lakovernih žena, među kojima i moju najlakoverniju, po raznoraznim prorocima, hodžama i ostalim belosvetskim prevarantima da biste naudili, pre svega meni, pošto sam, čak i da ne verujem u takve gluposti, imao prilike da gledam bivšu suprugu kako ranom zorom poliva raznorazne vode iz flašica koje su mogle ozbiljno da mi naude, samo u slučaju da sam se, ne daj bože, okliznuo na vlažne delove pofajtanog stana. Smešno, jadno i glupo.

Lepa Brena, koju je kolega Aca Lukas žestoko isprozivao, nije se mnogo obazirala na njegove priče i uvrede. Pevačica je tek posle desetak dana odlučila da progovori o skandalu koji je potresao region.

– Ako uzmem u obzir da me je ove godine gledalo pola miliona ljudi na koncertima, da sam imala fantastičan album, mnogo kvalitetnih nastupa, onda me mišljenje pojedinca uopšte ne dotiče. Kada bolje razmislim, uopšte me više ne dotiče. Volim samo konstruktivne kritike pametnih žena i muškaraca – rekla je pevačica za medije.

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Psihološki HOROR triler od kog ćete zaista OSETITI JEZU! (TREJLER)

Izvor filmitv.rs/Alo/Svet

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement