Connect with us

Domaće serije

Milica Milša otkriva do kada ćemo gledati Brunera u seriji “Igra sudbine”! A evo kada će se pojaviti njegova ĆERKA! (VIDEO)

Jedna od poslednjih scena serije “Igra sudbine” biće posvećena Nenadu Nenadoviću, koji je tumačio Brunera

Published

on

Nedavno nas je napustio glumac Nenad Nenadović, nakon što je izgubio bitku sa korona virusom. Tragičan događaj rastužio je ne samo njegovu porodicu, već i kolege i prijatelje. Glumac je do svoje smrti vredno radio na snimanju serije “Igra sudbine”, gde je tumačio lik Brunera. U medijima se, nakon njegove smrti, spekulisalo da će njegovu rolu preuzeti neki od kolega, ali Nenad je, ipak, snimio sve svoje scene.

Tim povodom, gostujući u emisiji “Šok Tok”, glumica Milica Milša otkrila je detalj, na koji način su se produkcija i scenarista serije “Igre sudbine” oprostili od voljenog Neše i koja će to scena biti njemu omaž:

Igra sudbine: Brunerova ćerka Mina

– Jedna od poslednjih scena je omaž Neši i u njoj igra njegova ćerka Mina. To je posveta Nenadu Nenadoviću, napisana samo za njega. On je snimio sve svoje scene, osim tri koje je Žarko (Jokanović, prim.aut) premodifikovao, tako da to ne govori Neša nego drugi glumci. Niko neće zameniti Nešu, jer je on nezamenljiv. Bruner ostaje do kraja serije, jer je on snimio dosta scena. Vratiće se i kroz flešbekove, drugačije nije ni moglo – rekla je junakinja serije “Igra sudbine”.

Pred poslednju klapu “Igre sudbine” pojavila se vest da je naprasno prekinuto snimanje zbog Milice Milše. Pojedini portali su pisali da se glumica zaključača u kući, da je bleda kao krpa i da odbija da snima zbog iznenadne smrti kolege Nenada Nenadovića.

– To jeste nešto najstrašnije što nas je zadesilo, smrti dragih ljudi koji su tokom serije otišli: naš vozač Rade, kamerman Ivan i dragi Neša. Zaista smo bili svi potrešeni, ali snimanje nikada nije bilo prekinuto. Ne znam odakle tim portalima ideja da grade publicitet na takav način, baš me je pogodilo jer svi mnogo volimo Nešu – zaključila je Milica.

BONUS VIDEO Igra sudbine 342. epizoda: Matija saznaje da je Sofija abortirala njegovo dete! Sledi ŠOK!

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement