Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Sledi novi ŠOK! Vukašin otkriva Adi VELIKU TAJNU! Ovo će SVE promeniti (VIDEO)

Hoće li „Igra sudbine“ Adu Kanački konačno baciti na kolena?

Published

on

Igra sudbine iz epizode u epizodu donosi nam sve veće šokove. Kao što sa životom to obično biva, sudbina nikoga ne štedi. U nastavku ćemo videti da je to slučaj i sa pozitivcima, i sa negativcima. Negativci ponovo dolaze sebi, a dobricama se izgleda ponovo kolo sreće – okreće.

Ada Kanački veoma je zabrinuta. Višnja ne prestaje da ponavlja da je u parku videla Komarca. Ona pokušava da ubedi Lilu i Adu da je Komarac živ. On je razlog zbog kog je Višnji i počeo porođaj. I dok Ada misli, baš kao i Lila, da je Višnja pod stresom, obema im sledi veliko iznenađenje.

A njega će im saopštiti Vukašin. Evo o čemu je reč.

Naime, u trenutku kad Ada bude saopštila Vukašinu njenu sumnju u vezi sa Višnjom, njen dugogodišnji prijatelj i pomoćnik, otkriće joj tajnu. Ona se, normalno, tiče upravo Komarca.

Igra sudbine 342. epizoda – Sledi nov šok! Komarac je živ!

U najavi za 342. epizodu serije Igra sudbine koja se emituje u ponedeljak, 18. oktobra od 20.00  videli smo da Vukašin nešto zna o onome što je Višnja pokušala da objasni Adi. Komarac je živ. A Vukašin je to znao. U stvari, sasvim verovatno zvuči i to da je sam Vukašin i organizovao da se Komarac na neko vreme skloni kako bi izbegao osvetu njegovih neprijatelja.

Ipak, Komarčev povratak biće potresan i za neke druge junake. Ne samo za Višnju i Adu Kanački. Pretpostavljamo da ni Nadi neće biti baš milo kad bude otkrila da je Komarac tu.

A šta u stvari hoće Komarac? Zašto se vratio? Zašto baš sada? I šta hoće od Višnje? Zašto je kažnjava, jer nama deluje da sve što se događa sa Višnjinom bebom ima neke veze sa krimosom kakav je Komarac.

Šta je tu po sredi – saznaćemo već sledeće nedelje.

BONUS VIDEO Igra sudbine 342. epizoda: Matija saznaje da je Sofija abortirala njegovo dete! Sledi ŠOK!

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement