Connect with us

Domaće serije

Radio Mileva 2. sezona: Otkrivamo ko je Milevin brat Srećko i da li će biti trećeg ciklusa

Od 18. oktobra, radnim danima u 20.00 na RTS 1, očekuju nas 20 premijernih epizoda serije “Radio Mileva”

Published

on

U drugom ciklusu serije “Radio Mileva” pratićemo nove i otkačene avanture omiljene komšinice Mileve, kojoj će ovog puta poći za rukom da umeša prste u živote celog komšiluka. Ekipa koja je od sredine maja do sredine juna vredno snimala drugu sezonu obećava da će nastavak biti jednako zanimljiv.

– Nastavljamo tamo gde smo stali sa prvom sezonom, s tim što ćemo odnose junaka, koji su veoma dobro funkcionisali, probati dodatno da produbimo. Sve ono što su likovi do sada bili, ili će još ekstremnije, ako je uopšte moguće da Mileva bude ekstremnija. Mala pikanterija je dolazak Milevinog brata Srećka, kog nije bilo neko vreme, a Mileva i on imaju vrlo kompleksan porodični odnos – otkrio je reditelj Elmir Jukić.

Radio Mileva: Hoće li biti treće sezone?

Pored porodice Majstorović, stalni junaci “Radio Mileva” su i upravnik zgrade i policajac u penziji Stevan Lisičić, i njegova žena Marta, bračni par Marić, koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurgije Viktorija, slatkorečivi slikar Leon, student Petar i Gavrilo, dobroćudni majstor Moca i njegova “zla” žena Žana, operski pevač Živorad, posesivna Cveta, koja je Milevina najbolja drugarica i majka uveliko odraslog Mikice, nesrećno zaljubljeni Rade, kao i bivši suprug Milevine ćerke, koji 15 godina nije plaćao alimentaciju.

U novim epizodama u malom univerzumu porodice Majstorović i njihovih suseda u beogradskoj zgradi na Neimaru pojavljuju se ljudi koji će uneti dodatni nemir u ionako uzburkane odnose. Neki od tih junaka su tatu majstor Peca, feminizirani Anđelo i Milevin perverzni brat Srećko, koji će doneti još provokativnosti.

Među mnogobrojnim glumcima koje smo gledali nalaze se i Dara Džokić, Branimir Brstina, Nemanja Oliverić, Anđelka Prpić, Jovana Gavrilović, Nemanja Janičić, Nenad Stojmenović, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero, Slobodan Boda Ninković, Branislav Zeremski, Nikola Kojo, Branka Šelić, Đorđe Stojković, Svetozar Cvetković, Tihomir Stanić, Mirjana Đurđević, Anđela Jovanović, Gordan Kičić, a u nastavku ekipu će pojačati Nenad Jezdić, Nikola Vujović, Mladen Sovilj i Jovo Maksić.

Zbog velike gledanosti, Radio-televizija Srbije obnovila je seriju “Radio Mileva” za treću sezonu.

– Upravo pravimo planove za iduću godinu tako da planiramo nastavak serije “Radio Mileva”, jer je veoma gledana, uspešna i popularna. Sada u oktobru bi trebalo da počne snimanje treće sezone. Olga Odanović, koja glumi naslovnu ulogu, trenutno se oporavlja od virusa korona. Nadamo se da će uskoro da ozdravi, a snimanje da počne – rekla je supervizor produkcije za RTS Marija Bergeta.

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Psihološki HOROR triler od kog ćete zaista OSETITI JEZU!

Foto: Promo / RTS

Izvor: filmitv.rs / RTS / TV novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement