Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 16. epizoda: Aleksis će uništiti Branka! Evo i kako!

Dinastija 16. epizoda se emituje u sredu, 20. oktobra, od 22.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 16. epizoda (sreda od 22.00 na TV Pink): Suđenje Branku Kadiću je u toku, a novinarima je blokiran pristup u sudnicu. Misteriozni svedok tužilaštva je Aleksandra Kadić, koja iznosi šokantne detalje svog raskida sa Brankom, zbog svoje preljube. Tužilac zaključuje da Branko Kadić ima istoriju nasilnog ponašanja. Kristini pozli od stresa i ona napušta sudnicu.

Dok Lidija leži u bolnici, nesvesna nakon udesa, Momčilo odvodi Manju iz grada.

Za to vreme, Branko izričito zabranjuje svom advokatu Andriji Todoriću da unakrsno ispita Aleksandru. U svojoj završnoj reči, tužilac Željko Rodić traži maksimalnu kaznu za ubistvo sa predumišljajem. Brankov advokat tvrdi da za to nema dokaza i trudi se da ubedi sudije da je smrt Viktora Kilibarde nesrećan slučaj.

Donošenje presude je odloženo za naredni dan. Novinari proganjaju sve članove porodice Kadić. Lidija burno reaguje kada sazna da je Momčilo odveo njihovu ćerku. Aleksandra pokušava da objasni Stefanu zašto se iznenada vratila u njihove živote.

Branko oseća krivicu zbog raspada Lidijine porodice i želi da joj pomogne, ali ona to odbija. Anastasija žestoko prebacuje Kristini što nije bila uz Branka u najtežim trenucima suđenja. Branko pokušava pred Kristinom da opravda svoje greške iz prošlosti sa Aleksandrom. Obećava da će se promeniti, ako bude oslobođen optužnice za ubistvo.

U seriji “Dinastija” (16. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Serija „Dinastija“ NEKAD i SAD: Dve američke i jedna srpska – KOJA vam se više DOPADA?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Instagram/marakaran

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement