Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 119. epizoda: Serkan ne prihvata Kiraz! Eda je očajna!

Pokucaj na moja vrata 119. epizoda na programu TV Prva je u sredu, 20. oktobra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj-na-moja-vrata-119-epizoda

Pokucaj na moja vrata 119. epizoda (sreda, 19. oktobar): Eda odlazi kod Serkana i sa sobom vodi Kiraz, jer želi da utvrdi kako se on ponaša prema detetu. Sve njene nade, da će Serkan sa detetom uspostaviti kakav takav odnos, brzo padaju u vodu.

Između Kiraz i Serkana neprekidno varniči i on ne pokazuje ni malo strpljenja prema njoj, niti ga interesuju njeni prohtevi. Eda je tužna, ali ne odustaje. Ostavlja ih same u jednom trenutku.

U restoranu na moru se za to vreme sve menja. Gazdarica uz pomoć gospođe Ajdan kojom je opčinjena menja sve i to pred očima Melo i Ajfer.​

Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” (119. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

BONUS VIDEO Igra sudbine 344. epizoda: Ada dovodi Luku i Aleksu da vide Matiju! Evo kako će reagovati!

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement