Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 344. epizoda – ŠOK! Ada sprema ZAMKU za Brunera! A evo i KOJU! (VIDEO)

Igra sudbine 344. epizoda donosi nam jedno neočekivano savezništvo! A evo i čije

Published

on

Igra sudbine 344. epizoda koja pod punim gasom stiže na naše male ekrane u sredu 20. oktobra od 20.00 na TV Prva donosi nam još jedno neobično savezništvo. Dve strane zakona staju na istu stranu. A evo i koju.

Stanin bivši muž, inspektor Cole za Zvonimira ima zanimljivu ponudu. Obezbediće mu poziciju zaštićenog svedoka, ali zajedno će morati da odigraju jednu igru… Biće to predstava za Brunerove oči, sa samo jednim ciljem. Da se iz njega izvuče priznanje za sve zločine koje je počinio.

Za to vreme Ministarka Mileva pred Unom poriče da ima bilo kakve veze sa Vidovim odlaskom na seminar. Una polako počinje da shvata da je žrtva velike prevare, koja za cilj, sigurna je, nema ništa dobro. Pogotovo po nju.

Nazad u glavnom gradu, u posetu Matiji dolazi Ada. Ali nije sama… Sa njom stižu i Aleksa i Luka. Koja je svrha ove posete na najvišem nivou? Da li tako žele da mu pokažu da je deo porodice, ili su zabrinuti zbog nedavne Brzutkine posete? Saznaćemo uskoro, čim Luka zamoli Pančetu za oproštaj zbog svega što je izgovorio u besu.

BONUS VIDEO Igra sudbine 344. epizoda: Ada dovodi Luku i Aleksu da vide Matiju! Evo kako će reagovati!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 344. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement