Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 33. epizoda: Elena i Kosta U PROBLEMU! ON će im stati na put! Evo i KO!

Kolo sreće 33. epizoda u Sopot vraća Eleninog i Kostinog najvećeg neprijatelja. Evo o kome je reč!

Published

on

Kolo sreće 33. epizoda, koja se na TV Prva prikazuje u sredu 20. oktobra, dovodi nam starog znanca pred Marina vrta. Njoj je on neprijatelj, ali Gocu osećaj ne vara.

Iako Mari on nije po volji, mi sa ove strane ekrana znamo ko je i kakav je Momčilo, kao i ko su i kakvi su Elena i Kosta. I baš zbog toga, uprkos tome što ga Mara pod Eleninim uticajem smatra opasnim i rizičnim sa radošču smo primili vest da se Momčilo vraća u Sopot. Elena i Kosta su iznervirani i već planiraju šta će sa njim, dok se Momčilo poverava Goci da ne može da prestane da razmišlja o njenoj otmici. Taj zločin ga, kako kaže, okupira, jer je za njega to i dalje nerazjašnjen slučaj.

Za to vreme, Jelisavetina situacija sve se više komplikuje. Spasa je sve drskiji prema njoj, a i ona prema njemu. A njihove svađe nisu baš za svačije uši!​ Hoće li neki slučajni prolaznik ili namerni špijun načuti nešto o njihovoj najvećoj tajni. Saznaćemo u narednoj epizodi serije „Kolo sreće“!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (33. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement