Connect with us

Domaće serije

Miloš Timotijević otkriva zašto će BESA 2 biti bolja od prve sezone!

Serija Besa 2 donosi promene u radnji, lokacije su, takođe, nove, a priča više nije fokusirana samo na tri glavna lika

Published

on

Glumac Miloš Timotijević ove godine bio nam je čest gost na malim ekranima. Gledali smo ga u serijama “Kralj”, “Porodica” i “Pevačica”, a predstoji nam još jedna TV poslastica – Besa 2. Čim se budemo oprostili od “Crne svadbe”, stiže nam Petrit Koci i ostatak ekipe popularne triler drame. Ovog puta, “Besa” se selili sa Balkana na sever Evrope, gde nas očekuju novi likovi, ali i akcione scene o kojima će se dugo pričati.

– Ono što je sigurno je da će priča biti mnogo uzbudljivija i slojevitija – otkriva Miloš Timotijević. – Radnja se više ne bazira samo na tri glavna lika, nego se širi u veoma interesantnom pravcu. Biće daleko kompleksnije, pre svega u smislu intimne ljudske drame, jer je ona u prvoj sezoni bila usmerena samo na Uroša Perića, ulogu koju igra Raša Bukvić, a sada je napravljena bukvalno za sve stubove priče. I svi su nekako dobili treću dimenziju. Sve odlazi u jednu neočekivanu krajnost i publika bukvalno može da očekuje neočekivano.

Na pitanje šta je morao da promeni u svom liku, ne bi li mu dao svežinu i uneo novu boju i emociju u taj karakter, Miloš Timotijević odgovara:

– Vizuelno se lik potpuno promenio, takođe i emotivno, seting se promenio, lokacije su nove, sve je drugačije. Sve je suprotno od onoga na šta je publika navikla u prvoj sezoni. Sam početak će biti neobičan za gledaoce, a kako bude odmicala serija, biće sve luđe i neočekivanije.

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Psihološki HOROR triler od kog ćete zaista OSETITI JEZU! (TREJLER)

Foto Instagram/milosdtimotijevicofficial

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs/24sedam

Advertisement