Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 17. epizoda: Branko je osuđen! Krstina je trudna, a Aleksis se useljava na Brankovo imanje! Sledi HAOS!

Dinastija 17. epizoda se emituje u četvrtak, 21. oktobra, od 22.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 17. epizoda (četvrtak od 22.00 na TV Pink): Suđenje Branku Kadiću je u finišu. Sudija izriče presudu i proglašava Branka krivim za ubistvo iz nehata. Branko je nezadovoljan, iako je osuđen na blagu kaznu – dve godine uslovnog zatvora.

Lidija se budi u nepoznatoj privatnoj bonici. Niko ne želi da joj kaže da ju je Branko tu smestio, a ni od Veselina ne uspeva da sazna ništa o Momčilu i Manji. Ipak, odlučuje da bude jaka i učini sve da nađe ćerku.

U vili Kadić svi se trude da ugode Branku, a Kristina pristaje da ponovo spavaju zajedno. Branko je rešio da zavede red u kući i porodici nakon presude. Otpušta problematičnog šofera Mihajla, Anastasijinog ljubavnika, zbog čega ona burno reaguje.

Dinastija 17. epizoda: Tajni susret Rodića i Aleksandre

Tužilac Željko Rodić bezuspešno pokušava da sazna još Brankovih tajni od Aleksandre, a ona se krišom ušunja u svoj stari atelje na Brankovom imanju. Prilikom slučajnog susreta u Vojinovom restoranu, tužilac Rodić priznaje da je na strani najvećeg Brankovog konkurenta.

Ni Stefan ni Branko se ne kaju zbog svojih postupaka, ne žele da prave kompromise i rastaju se u mržnji. Kristina je nezadovoljna, jer Branko nema razumevanja za sina. Pripit i razdražen zbog svađe sa Stefanom, Branko se istresa na Kristinu, zbog čega njoj pozli.

Polusvesna, Kristina saopštava mužu da je trudna. Brankovu radost zbog prinove zaseni Aleksandra, koja se useljava u svoj atelje, bez Brankovog znanja i dozvole.

U seriji “Dinastija” (17. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Serija „Dinastija“ NEKAD i SAD: Dve američke i jedna srpska – KOJA vam se više DOPADA?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Instagram/marakaran

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement