Connect with us

Sadržaj epizoda

KOLO SREĆE 34. epizoda:ŠOK! Mara otkriva svoju tajnu pred celim Sopotom! A evo i zašto! (VIDEO)

Vreme je da Sopot sazna ko je i kakv je Persida! Mara nema MILOSTI!

Published

on

Kolo sreće 34. epizoda na kanal TV Prva uklizava u niskom startu u četvrtak, 21. oktobra od 21.00. Persa ima plan da Maru javno linčuje, ali to joj neće poći za rukom.

Pre nego što pređemo na događaj večeri, da vidimo šta se dešava kod ostatka družine. Elena konačno ostaje sama sa Marom da bi joj u poverenju otkrila tajnu. Obaveštava je da ima informacije o njenom sinu Pavlu i da se plaši da joj kaže. Šta li je sad smislila? O kakvoj tajni bi mogla biti reč? Možda će joj reći da je sve nameštaljka.

U međuvremenu, Goca je jedva dočekala da ostane sama sa novinarom i da ga uvuče u krevet. Pošto su bili intimni, ona mu priznaje da oseća da bi njihova veza mogla da bude prava. Momčilo je zbunjen. Možda on uopšte nije ni razmišljao o tome…

U centru Sopota, Persa okuplja meštane i predstavlja program svog pokreta za zaštitu tradicionalih vrednosti. Mara ne može da izdrži njeno licemerje, već skače na binu i počinje svoju priču.  Vreme je da ceo svet sazna za to ko je Persida i kakve je sve užase ona pričinila njoj, ali i mnogim drugim ljudima.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (34. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement