Connect with us

Sadržaj epizoda

Radio Mileva 29. epizoda: Mileva je novi predsednik zgrade! Sledi haos!

“Radio Mileva” 29. epizoda je na programu RTS 1 u četvrtak, 21. oktobra, od 23.00.

Published

on

“Radio Mileva” 29. epizoda (četvrtak, 21. oktobar): Mileva gleda video kasete iz devedesetih godina prošlog veka, jer je podsećaju na vreme kada je te kasete puštala svojoj ćerki – Nataliji.

Kad se video rekorder pokvari, Mileva traži od svoje unuke, Sonje, da pozove studenta Petra, da popravi rekorder. Sonja ode kod Petra, koji uprkos tome što mu je u poseti štreberka Đina sa kojom sprema ispit, odluči da ode kod Mileve.

Kada Petar popravi rekorder i vrati se u svoj stan ispostavi se da je Đina potpuno drugačija u odnosu na naivnu devojku kako se predstavljala.

Na zboru stanara izbija kurcšlus, pa dr Sava Marić predlaže komšijama da novi predsednik bude gospođa Majstorović. Već prvog dana “vladavine”, Mileva se hvata za glavu od problema. Živoradu je počela da curi voda u kupatilu, a nekom u zgradi je pukla cev…

Režiju serija “Radio Mileva” (29. epizoda) potpisuje Elmir Jukić. Milevu Olga Odanović, a u ostalim ulogama pojavljuju se Marija Vicković, Kris Gavrić, Nikola Kojo, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Svetozar Cvetković, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

BONUS VIDEO SMEH DO SUZA: Danica Maksimović od „Tesne kože“ do „Pevačice“ – IMIDŽ JE (UVEK BIO) BITAN!

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement