Connect with us

Domaće serije

Radio Mileva 4. sezona: Evo kada STIŽE i ko su NOVI LIKOVI!

U komšiluk iz Rankeove stiže nova zgodna komšinica, a nju igra…

Published

on

Radio-Mileva-4-sezona

Radio Mileva 4. sezona: Mnogobrojni obožavaoci humorističke serije „Radio Mileva“, koja se trenutno reprizora na RTS-u, obradovaće se informaciji da je snimljen još jedan nastavak sa novih 25 epizoda.

Ekipa iza kamere, predvođena kreatorom i producentom Nebojšom Garićem, koji izgara za svaki sekund ove serije, vredno je tokom tri zimska meseca radila u studiju u Vrčinu, i pred Uskrs završila snimanje četvrte sezone. Nesumnjivo vrcavi scenario, odlična glumačka podela, posvećenost svakom kadru – kvaliteti su „Radio Mileve“ koja nas je ponovo, porodično, okupila kraj malog ekrana i vratila osmehe na lice i preko potreban optimizam. Ni ovog puta, obećavaju iz produkcije „Nira Pro“, neće biti drugačije jer režiju nastavka potpisuje dosadašnji reditelj Elmir Jukić. Kao što je bila praksa i do sad, na priči „Radio Mileve“ je radilo nekoliko scenarista, a to su: Ognjen Obradović, Marijana Čulić Vićentić, Zorica Cvijetić, Staša Petrović, Željko Hubač i Milena Depolo.

Likovi iz „Radio Mileve“ su zaživeli, ušli među narod i postali nam pravi dobro znani susedi. Među njima su Milevina najbolja prijateljica Cveta (Dara Džokić) i njen sin Mikica (Nenad Stojmenović), strogi upravnik Stevan Lisičić (Branimir Brstina) i dražesna Marta (Branka Šelić), majstor Moca (Marko Gvero) i upečatljiva Žana (Mirjana Đurđević), doktor Marić (Svetozar Cvetković) i prefinjena Viktorija (Anastasia Mandić), bonvivan slikar Leon (Nemanja Oliverić), operski pevač Živorad (Tihomir Stanić), Dača (Nikola Kojo), Sara (Jovana Gavrilović) i Dane (Nemanja Janičić) iz lokalnog kafića kod Milevine zgrade, Jeca (Anđelka Prpić) iz obližnjeg salona lepote „Afrodita“…

Stižu novi likovi

Svim ovim dragim likovima u četvrtom ciklusu će se pridružiti poznata lica iz prethodnih sezona: Magdalena (Milena Vasić), Zvezdana (Jelena Gavrilović) i Coka (Anđela Jovanović). Na snimanju novih epizoda „Radio Mileve“ u čuveni kafić „Tavolino“ svratila je i poznata glumica Katarina Radivojević koja će ubuduće biti stalni član komšiluka iz Rankeove.

Nove epizode donose ljubavne preokrete, ali i neočekivane odluke koje su gledaoci priželjkivali od početka emotivanja serije. Milevini planovi da ispuni svoje vreme kada ne rešava komšijske zavrzlame je vode i do odluke da postane terapeut, zatim konobar, pa između ostalog i mason. U ovoj, četvrtoj sezoni Natalijin život se menja, zapravo njeni ljubavni izbori utiču na to da se fokusira na svoje istinske želje, a to je da bude voljena i ljubavno ispunjena. Sonja upisuje željeni fakultet i to se odražava na njenu ličnost. Sada je zrelija, samosvesnija, samouverenija, ali pošto iver ne pada daleko od klade spremna je da sa bakom Milevom okrene zgradu naopačke.

I još jedan kuriozitet – Mileva će se u četvrtoj sezoni pripremati za „Survajver“!

Preživljavanje do novih epizoda upravo počinje jer još nije poznato kada će tačno stići na male ekrane. Do tada ćemo, makar i uz reprize dosadašnjih 95 epizoda, pevušiti čuveni song, koji je komponovao Vladimir Graić, „Ko to grmi, seva, Radio Mileva… cela zgrada peva…“, a koje su maestralno otpevale zvezde serije Olga Odanović, Marija Vicković i Anđelka Prpić…

Novi ciklus biće, verovatno, prikazan krajem avgusta posle reprize starih epizoda.

BONUS VIDEO: NOVE DOMAĆE SERIJE: TOP 10 koje gledamo od septembra!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvot TV novosti

 

Advertisement