Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 18. epizoda: Aleks priznaje Stefanu da Anastasija nije Brankova ćerka! Sledi ŠOK!

Dinastija 18. epizoda se emituje u ponedeljak, 25. oktobra, od 22.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 18. epizoda (ponedeljak od 22.00 na TV Pink): Aleksandra dolazi u vilu Kadića, na opšte iznenađenje svih. Kristina traži od Aleksandre da razgovaraju. Aleksandra pokušava da svojim komentarima isprovocira Kristinu i da je povredi. Kristina sumnja da Aleksandra ima skrivene namere, ali je upozorava da u tome neće uspeti.

Branko traži od Andrije da se reši Aleksandre i saopštava mu da želi da isključi Stefana iz testamenta.

Lidija izlazi iz mentalne ustanove i vraća se kući. Teško se nosi sa situacijom i ne uspeva da se pomiri s tim da ne zna gde joj je ćerka. Lidija je očajna, Branko shvata da joj nije dobro i odlazi sa Nikolom kod nje, da proveri šta se dešava.

Dinastija 18. epizoda: Anastasija saznaje da je Kristina trudna!

Kada uđu u stan čeka ih neprijatno iznenađenje. Nikola na sve načine pokušava da spasi Lidijin život. Branko ne želi da se sazna za to.

Anastasija saznaje da je Kristina trudna, što je natera da smisli novi plan. Anastasija želi da napravi dete s Ognjenom.

Aleksandra nagovara Stefana da se pomiri sa Brankom i ne bira sredstva da to učini. Stefan ostaje pri svojoj odluci. Saterana u ćošak, Aleksandra mu saopštava da Branko nije Anastasijin otac i da mora da se pomiri sa ocem kako bi dobio nasledstvo.

U seriji “Dinastija” (18. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Psihološki HOROR triler od kog ćete zaista OSETITI JEZU! (TREJLER)

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Instagram/marakaran

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor filmitv.rs

Advertisement