Connect with us

Domaće serije

Milica Milša otkrila PRAVI razloga nastavka serije IGRA SUDBINE: Ovome se IPAK niko nije NADAO! (VIDEO)

KO je hteo da ukine popularnu seriju?

Published

on

Vest o nastavku serije „Igra sudbine„, oduševila je one koji su redovno pratili dogodovštine porodica Kanački i Ožegović. A s obzirom na to da je serija tokom prethodne dve godine beležila rekordnu gledanost, te su i reklame emitovane tokom trajanja epizoda bile gledanije od programa na ostalim televizijama, odluka da se snimi i treća sezona – nimalo ne čudi. Jedna od glavnih glumica Milica Milša nije mogla da sakrije emocije pa je nakon ove vesti još jednom potvrdila da se snimanje nastavlja.

– Dragi moji, imam jednu jako lepu vest. Zbog izuzetno velike gledanosti i milionskog auditorijuma televizija „Prva” je rešila da nastavi snimanje vaše i naše omijene serije Igre sudbine. Gledamo se i dalje, voli vas i ljubi Ada Kanački, rekla je Milica u izjavi za TV Prva.

Igra sudbine sezona 3 na male ekrane stiže krajem januara, ili početkom februara

Milica je objasnila i kakve su bile rekacije gledalaca na vest o tome da je serija posle dve godine snimanja, a uskoro i emitovanja završena. Kao i kako su te reakcije uticale na to da se serija nastavi.

– Poruke su krenule po završetku da pristižu. Žarka mole da vaskrsne Adu. Pisali su da će organizovati protesne šetnje, ako to ne uradi. Neki prete, neki mole, dok su pojedini pisali da su životno ugroženi, da im je pritisak skočio i slično. Baš je bilo uzbudljivo. Žarko je i ranije rekao da će napraviti šok u poslednjoj epizodi prve sezone i održao je reč – rekla je glumica.

A kakve nam je to šokove Žarko Jokanović pripremio za treću sezonu, tek ćemo saznati. O tome šta nas sve očekuje u nastavku, možete nešto više pročitati OVDE. Mi vam svakako u našem stilu, ekskluzivno i pre svih serviramo sve novo što saznamo – ODMAH! Igra sudbine sezona 3 stiže, a mi smo tu da ispratimo svaki detalj.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor filmitv.rs/Kurir/Blic

 

Advertisement