Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE sezona 3 – Otkrivamo: Evo kada počinje snimanje i KADA je PREMIJERA novih epizoda! (VIDEO)

Ada dobija nove neprijatelje! Bruner i Donka ZA NJIH će biti – mačji kašalj!

Published

on

Igra sudbine sezona 3 stiže na naše male ekrane. A evo i kada počinje snimanje novih epizoda, i za kada je zakazana premijera!

Igra sudbine je dobila nastavak. Napokon možemo mirno da spavamo. Odlukom TV Prva, a uz malu pomoć portala FILM i TV koji je komentarom „Zašto je Igra sudbine završena pre vremena? (VIDEO)“ podstakao Žarka Jokanovića da i posle tačke stavi zapetu, krajem prošle nedelje odobrenje je stiglo.

Igra sudbine sezona 3još se ne pozdravlja od publike. Kako je Žarko Jokanović već najavio, u novim epizodama očekuju nas uobičajene peripetije. Biće tu nekih novih neprijatelja, pozitivci će postati negativci, a zlice – dobrice. Ono što će svakako obeležiti nove epizode jesu novi neprijatelji.

Budući da je Žarko Jokanović već zaokružio priču kada je reč o prvih 409 epizoda, ne sumnjamo da će se malo namučiti  u nastavku. Kao što i ne sumnjamo da će njegova kretaivnost izroditi zaplete bez kraja. Ono što je sigurno jeste to da Ada Kanački uskoro neće morati da brine samo o Bruneru, Donki i Sofiji kao glavnim neprijateljima. Kako je potvrdio i sam scenarista – stižu novi.

Igra sudbine sezona 3 – stižu novi likovi

Biće tu novih zanimljivih likova. Neki su već stigli u postavu serije „Igra sudbine„, a u nastavku će biti i drugih. Promislimo li malo koje bi to priče mogle dobiti veću pažnju u novim epizodama na pamet nam pada nekoliko. Prvi su Višnja, Svitac i Komarac. Svako od njih je priča za sebe, ali ih povezuje i ona zajednička – beba.

Zanimljivo će biti i šta će se dalje dešavati sa Dijanom Erski. Hoće li ona dobiti šansu da se zaljubi?

Naravno, venčanje Luke, Alekse, Une i Mile doneće novu atmosferu u seriju. O Nadi i Strahinji, i njihovoj bebi – da ne pričamo. Nada će se uskoro poroditi. Mi već znamo kako će se zvati njeno dete, ali o tome ćemo još malo ćutati. Kao i o tome šta će Nada dobiti – ćerku ili sina.

Sve u svemu priča i ideja je mnogo, a sve ćemo ih čuti i videti veoma brzo. Kako nam je Žarko Jokanović otkrio snimanja nove sezone počinju već u decembru, što znači da neće biti pauze u emitovanju, pa možemo reći da nas treća sezona serije „Igra sudbine“ čeka već krajem januara ili početkom februara. A do tada uživamo u najboljoj TV zabavi na malim ekranima uz aktuelne epizode druge sezone.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement