Connect with us

STARS

Milica Milša OTKRIVA: Zbog OVE scene iz serije IGRA SUDBINE sam PLAKALA KAO KIŠA! (VIDEO)

Reč je o sceni koju svi dobro znamo. Pogađate o kojoj je reč?’

Published

on

Milica Milša otkriva koja scena iz serije Igra sudbine joj je bila najtužnija i najteža za snimanje. Zbog jedne posebno je prolila gorke suze, a evo i koje.

Igra sudbine obeležila je tokom prethodne dve godine živote mnogih koji su redovno pratili seriju. Poseban pečat, međutim, serija je ostavila na živote glumaca koji su nam dočarali sve sjane likove. Na jednu glumicu naročito. Razume se, mislimo na Milicu Milšu. Iliti Adu Kanački. Alfu i omegu jedne od najgledanijih domaćih serija.

Kako je to otkrila u intervjuu za domaće medije, Milica je tokom snimanja serije “Igra sudbine” u mnogim scenama plakala. Ovog puta, međutim, otkrila je i koja je od scena za nju bila najemotivnija.

– Najemotivnija mi je bila ona kada sam pisala pismo sinovima – istakla je glumica, ne krijući da u mnogim situacijama, baš ka oi ovoj nije mogla da zadrži suze.

Igra sudbine sezona 3: Kada nas očekuje premijera saznajte OVDE

Posebno napete su bile scene u kojim se nije znalo da li je definitivno ubijena Ada Kanački, a glumica je tada otkrila da je dobila pregršt poruka podrške.

– Poruke su krenule po završetku da pristižu. Žarka mole da vaskrsne Adu. Pisali su da će organizovati protesne šetnje, ako to ne uradi. Neki prete, neki mole, dok su pojedini pisali da su životno ugroženi, da im je pritisak skočio i slično. Baš je bilo uzbudljivo. Žarko je i ranije rekao da će napraviti šok u poslednjoj epizodi prve sezone i održao je reč – rekla je glumica.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor filmitv.rs/Kurir/Blic

Advertisement