Connect with us

FILM

BARBIKA dobija film: Evo ko će glumiti Barbi i KENA! (FOTO)

Na film se čeka od 2019, a producenti su konačno našli idealnu Barbi!

Published

on

Barbika dobija film! Konačno, došlo je vreme da najpoznatija lutka na svetu dođe na veliko platno!

Margo Robi će igrati Barbi u predstojećem filmu, koji su Vorner Bros. i Matel najavili 2019. Glumica nominovana za Oskara takođe će koproducirati film u svojoj kompaniji, LuckiChap Entertainment, zajedno sa suprugom Tomom Akerlijem i producentom Džosijem Mekamarom.

Ovaj projekat će biti prvi film iz “Barbi” franšize i prvi filmski ugovor Matel Filmsa, filmskog odeljenja kompanije koja stoji iza lutke Barbi i drugih kultnih igračaka.

U saopštenju za štampu, Robi je pohvalila Barbi za promovisanje „samopouzdanja, radoznalosti i komunikacije“ kroz detinjstvo i osnaživanje dece „da zamišljaju sebe u aspirativnim ulogama od princeze do predsednika“.

– Toliko mi je čast što preuzimam ovu ulogu i produciram film za koji verujem da će imati izuzetno pozitivan uticaj na decu i publiku širom sveta – dodala je glumica u svom saopštenju.

Glumica je prošla kroz neke impresivne transformacije za svoje prethodne uloge, uključujući Harli Kvin u “Odredu otpisanih”, Tonju Harding u “Ja, Tonja” i kraljicu Elizabetu I u filmu “Marija Stjuart kraljica Škotske”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

I iako publika Margo doživljava kao Barbiku iz stvarnog života, ona je zapravo uvek izbegavala da bude izabrana za uloge na osnovu njenog izgleda.

– Kada sam pokušavala da steknem ime kao glumica, kreativne uloge za žene su bile ograničene – rekla je ona za “BAZAAR” 2018., i dodala:

– Nisam želela da uzmem još jedan scenario gde sam bila žena ili devojka — samo katalizator za mušku priču. Nije bilo inspirativno.

Spekulacije o njenom izboru za Barbiku prvi put su počele 2015. godine, nakon što je Sonijev mejl navodno otkrio da je ona jedna od potencijalnih glumica koja će igrati slavnu lutku. Godinama kasnije, u oktobru 2018., “The Hollywood Reporter” je otkrio da Robi pregovara da glumi i producira film sa Vornerom.

U 2016. godini, Ejmi Šumer je navodno dobila ulogu, ali je odustala nekoliko meseci kasnije zbog sukoba u rasporedu, a 2017. se pisalo da će En Hatavej verovatno glumiti.

Radnja filma je zasad nepoznata, a Margo je u intervjuu za “The Hollywood Reporter” otkrila da će film biti drugačiji nego što se očekuje.

Greta Gervig će napisati scenario sa Noom Baumbahom. , a Gervigova takođe potpisuje i režiju, kako su izvori potvrdili za Variety. Margo je to pomenula i u nedavnom intervjuu.)

Obožavaoci će morati da sačekaju nekoliko godina da vide kako ovaj film oživljava. Gervig i Baumbah će prvo raditi na svom najnovijem projektu, “Beli šum”, pre nego što produkcija za “Barbi” počne početkom 2022. u Vorner Brosovom studiju u Londonu, prenosi Variety. Nakon toga, film je predviđen za prikazivanje u bioskopima 2023.

Ko će glumiti Kena?

Glumac Rajan Gosling je u poslednjim pregovorima da glumi Barbikinog dečka – Kena. Kandidat za Oskara je očigledno bio jedini izbor studija od početka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Gosling (@ryangoslinguk)

Gosling je dobio ponudu tokom leta, ali ju je zbog obaveza na drugim projektima odbio. Kada je snimanje filma odloženo, Gosling je prihvatio,  i izgleda da bi dugo očekivani projekat mogao da počne da se snima početkom 2022.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

 

 

Izvor Film i tv/ Bazzar/Variety/The Hollywood Reporter/Elle
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement