Connect with us

Domaći film

Južni vetar 2 Ubrzanje: Otkrivamo šta čeka Maraša, Sofiju i Baću!

Najomiljeni momci, Maraš i Baća, vraćaju se na filmsko platno u dugo očekivanom blokbasteru Južni vetar 2 Ubrzanje

Published

on

Posle više od tri godine isčekivanja, Maraš, Baća, Sofija i Luka stižu u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi. Premijera filma “Južni vetar 2 Ubrzanje” zakazana je za 2. novembar u Kombank dvorani, a od 4. novembra prikazivaće se u bioskopima širom regiona!

“Ubrzanje” je “punokrvni” bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta, i još dramatičnijih obrta, nastavak “Južnog vetra” predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvesnu.

Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice: svaka sledeća scena je zahtevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomera granice u produkciji, scenografiji, kaskadama.

Južni vetar 2 Ubrzanje: Maraš će okrvaviti ruke

Film prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja. U nastavku priče biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Fenomen  “Južni vetar“ u svom prvom delu iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani film za prethodne dve decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije. Kako se kasnije razvio u TV seriju, neizbežno je postao jedna od najgledanijih TV serija sezone 2019/2020 u čitavom regionu.

A šta još čeka Maraša u drugoj delu filma „Južni vetar: Ubrzanje“, ali i otale likove Sofiju, Baću, Luku… Pogledajte u BONUS VIDEO KLIPU

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Nemanja Miščević

Advertisement