Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine 349. epizoda: Dupla svadba je u toku! Prekinuće je RITEROVA BOMBA! (VIDEO)

Svi su srećni zbog duplih mladenaca, ali Riter je umesto poklona spremio BOMBU!

Published

on

Igra sudbine 349. epizoda, koja je na programu u sredu, 27. oktobra od 20.00 na TV Prva donosi na male ekrane šok nad šokovima. A gde je šok, tu je Sofija. Ovog puta iznenadiće nas više nego ikad. Ali o tome u sledećem tekstu. Sad vas vodimo na svadbu!

Za to vreme u Kan Holdingu… Dok se većina veseli prizoru koji vidi pred sobom – dupli par mladenaca, drugi sa nestrpljenjem isčekuju zlo koje je Riter najavio. S tim u vezi, na lažnu proslavu firme, a zapravo žurku povodom venčanja, dolazi i Sofijina majka. Ona u toaletu sreće sina i moli ga da je uvede u salu kako bi iz prve ruke videla šta će to da eksplodira!

Za to vreme, Marinko ubeđuje Vukašina da je sve pod kontrolom i da su svi bezbedni…​

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 349. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement