Connect with us

Sadržaj epizoda

Crna svadba 3. i 4. epizoda: Šta nas očekuje ovog vikenda? Petar otkriva Mitrovu TAJNU!

Šta će to Petar pronaći ispod Mitrovog kreveta?

Published

on

Crna svadba stiže! Bliži se vikend, a sa njim i nastavak najiščekivanije nove serije ove sezone.

Crna svadba 3. i 4. epizoda vode nas iza kulisa naizgled običnog, mirnog i reklo bi se – monotonog života u selima istočne Srbije. Međutim, kako će inspektor Ćirić to uskoro otkriti, Timočka krajina sve je osim uspavanog raja na Zemlji.

Dok Mitar leži u bolnici, i dalje živ, iako nikome nije jasno kako, Petar se otiskuje u avanturu koja će zauvek promeniti njegov život. Da bi pronikao u um zločinca, on mora otkriti sve tajne kraja iz kog je potekao. A te tajne stare su vekovima i deo su naroda duže od svih religija i vlasti. Da bi ih shvatio, Petar će morati da ih doživi. Tako će saznati šta je zaista – crna svadba.

Za to vreme, Nataša će dobiti nekoliko upozorenja. Prvo od Mitra ili onoga ko je sada „pozajmio“ njegovo telo i to da se čuva, a zatim će je na isto upozoriti i monah Tihon. On će joj reći da joj je ćerka u opasnosti i da je mora zaštiti.

U narednim epizodama videćemo i neke nove likove. Među njima i Vladimira Marinkovića kog dočarava Jadran Malkovič, a koji će prirediti pravi spektakl za ženske oči.

U bolnici dolazi do razvoja situacija. Mitrovo stanje se pogoršava, ali u nekom za lekare neobjašnjivom i neshvatljivom pravcu. Ponovo ćemo čuti reč katabaza ovog puta dok Mitrovo telo bude odskakalo od kreveta za koji je vezan. A šta se krije ispod krevete? Saznaćemo ovog vikenda od 21.00 na kanalu Superstar.

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement