Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 21. epizoda: Kristina gubi bebu zbog Aleksandre! Evo i kako!

Dinastija 21. epizoda se emituje u četvrtak, 28. oktobra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 21. epizoda (četvrtak, 28. oktobar, u 21.00): Da bi otplatio dug i konačno se izvukao iz finansijskih problema, Branko rešava da ode na sastanak i pozajmi novac od kriminalca i zelenaša Lazara Rajića, ignorišući upozorenja Anastasije. Ona uspeva da se krišom provuče na sastanak u “Hiltonu”, gde pokušava da zaštiti interese Branka i “Kadvest Grupe”.

Ana Marija se odomaćila u Stefanovim rukama, ali on, ipak, prosi Lidiju. Aleksandra sve vreme vrši pritisak na Stefana da ostavi Ana Mariju, s obzirom da je devojka iz “niže klase”. Anastasija i Dr. Tošković se upuštaju u romansu, dok na imanju Konstantinović Vojin organizuje lov i lovački ručak za celu porodicu.

Dinastija 19. epizoda: Aleksandra smišnja novu pakost

Prilikom odlaska u lov, Aleksandra primećuje Kristinu kako jaše na konju. Sakriva se u žbunju i puca u pravcu Kristine, zbog čega se konj uplaši i zbaci Kristinu na zemlju.

Branko ne može da veruje da je njegovoj supruzi palo na pamet da ide na jahanje dok je trudna. Pošto stomak počne iznenada da je boli, hitna pomoć prebacuje Kristinu u privatnu kliniku iz straha da ne izgubi bebu.

U seriji “Dinastija” (20. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je pre vremena zbog ovog glumca!

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement