Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 350. epizoda: Ivan PROSI Adu Kanački! Hoće li mu ona reći DA? (VIDEO)

Umesto duple, sledi trostruka svadba?

Published

on

Igra sudbine 350. epizoda, čije će nas dogodovštine prodrmati poput zemljotresa, na TV Prva stiže 28. oktobra od 20.00! A ono što sledi biće pravi cunami. Spremite se – polećemo!

Nakon noći provedene sa Sofijom, Riter vadi novčanik… Sve je jasno, Sofija je na taj način ponižena. Hoće li je to prizvati pameti ili će nastaviti po starom.

Za to vreme, na Lukinom i Aleksinom venčanju – idila. Svi su srećni. U redu, skoro svi. Vukašin shvata da Žaklina i dalje pati za Lukom. Vukašin se plaši da zbog svojih osećanja Žaklina nikad neće moći da bude srećna pored Vida.

Ipak, iznenađenja se tu ne završavaju. Od svih potencijalnih budućih udavača, Dijana hvata bidermajer! A onda sledi haos. Luka u ime svog oca Ivana traži Aleksi Adinu ruku – i ona pristaje!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 350. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement