Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine: ŠOK! Riterova BOMBA konačno EKSPLODIRA! Ivan je SMRTNO RANJEN!? (VIDEO)

Povređenih u eksploziji Riterove bombe ima mnogo, ali Ivan je prošao najgore!

Published

on

Igra sudbine 350. epizoda konačno će dovesti do onoga što smo svi dugo čekali. Riter je spreman za akciju. Došlo je vreme da njegova bomba eksplodira. I to svima u oči, a najviše onima koji su to najmanje zaslužili.

Naime, kao što znamo, u toku je svadba. Posle mnogo peripetija Luka i Aleksa su konačno uspeli da zaprose Unu i Milu. Iako su one učinile sve što su mogle da im tu misiju otežaju. Sada je konačno došlo vreme da svi budu srećni. U narednoj epizodi videćemo da je tu sreću zaslužila i gospođa Kanački. Nju će napokon zaprositi Ivan.

Teški dani predstoje za porodicu KANAČKI!

Ada je u šoku, ali ponešena atmosferom i činjenicim da je već na svadbi svojih najmilijih – ona pristaje. Pruža svoju ruku Ivanu i taman što će njihova veridba biti ozvaničena, bomba eksplodira! Venčanje je zaustavljeno, a Adino DA nikada nije postalo zvanično. I što je još gore, bomba koja je upravo eksplodirala, ostavlja Ivana u šoku. jer, naravno, nije reč o pravoj bombi. Eksplodirala je vest o nečemu iz prošlosti nekoga veoma bliskog Ivanu što će iz korena promeniti nastavak serije.

Došlo je vreme za zemljotres posle kog više ništa neće biti isto. A pogotovo ne Adin i Ivanov odnos. O čemu je reč?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 350. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 350. epizoda (PROMO): ŠOK! Olga je ŽIVA! Aleksina mama nije umrla!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement