Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Zvezda serije IGRA SUDBINE napušta Srbiju? EVO o KOME je reč! (VIDEO)

Da li to znači da NJU više nećemo gledati u seriji?

Published

on

Igra sudbine, izgleda, gubi svog prvog junaka. Treća sezona biće – bez nje? A evo i o kome je reč.

Glumica Jelena Đukić srećnija je nego ikada. Jelenu je šira javnost upoznala i zavolela kao kućnu pomoćnicu Višnju, u telenoveli „Igra sudbine“.

Prethodno ju je mahom „poznavala“ kao suprugu reditelja Milorada Milinkovića, sa kojim ima osmogodišnju ćerku Divnu.

Nedavno je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je Jelena ponovo srećna u ljubavi i to sa Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi i radi u Kanadi, s kojim deli, osim sličnih životnih stavova, i strast prema putovanjima. Jelenu i Marka upoznala je zajednička prijateljica uoči korone, u martu prošle godine.

iGRA SUDBINE Višnja Ada Kanački

– Još jedan izazov je za nas bio je taj što Marko ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera. On je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, a pre svega neko ko voli ljude i život na sličan način kao ja. Ušao je u moj život u trenutku kada sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekoga ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili – kaže Jelena za Gloriju.

Glumica Jelena Đukić oduševljena je što ona i njen novi partner obožavaju da putuju.

– Upravo sam se vratila iz Kanade, išla sam prvi put u Toronto, da vidim gde Marko živi i radi. Svaki slobodan trenutak koristimo da negde otputujemo, nedavno smo bili u Turskoj, kao i Dominikanskoj Republici. Uskoro ćemo otići na zimovanje sa prijateljima i decom. Lako se dogovaramo o svemu, gde ima volje, postoji i rešenje – vidno sreća i zadovoljna rekla je glumica Jelena Đukić za Goriju.

BONUS VIDEO Igra sudbine 350. epizoda (PROMO): ŠOK! Olga je ŽIVA! Aleksina mama nije umrla!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement