Connect with us

Strane serije

Igra sudbine: ŠOK! Sofijin OTAC je Pančetin bivši DEČKO?

Na koji način su povezane Sofija i Pančeta?

Published

on

Igra sudbine je zasnovana na kolumbijskoj seriji „Nuevo rico, nuevo pobre“ (Novi bogataš, novi siromah). Većina likova i glavni narativ naše verzije serije poklapa se sa originalnom verzijom. Ipak, postoje i izvesne razlike.

S obzirom na to da se snimanje serije „Igra sudbine“, postoji mogućnost da će do kraja biti sve više sličnostzi sa originalom. Ukoliko bi bilo tako, u našoj verziji serije možemo očekivati velike preokrete.

Nakon toga, gledaocima su prikazane scene prošlosti – svega onoga što se dešavalo tri godine ranije.

Vidi se kako je Luka putem cedulje ostavio devojku, nakon čega je ona upoznala sadašnjeg partnera, sa kojim je isplanirala osvetu Luki. Oni su se, naime, dogovorili da ona predstavi dete svog partnera kao Lukino, ne bi li se dokopala njegovog bogatstva.

U scenama sećanja koje nas očekuju u nastavku serije Igra sudbine takođe vidimo i kako Matija planira da zadrži tetkino bogatsvo i kako upoznaje Sofiju, zatim, kako su se upoznale Mila i Jelena, i kako su dobile posao u Kan holdingu, kako je Pančetin bivši partner prevario sve u pansionu i pobegao. Inače, tu se otkriva i da je pančetin bivši partner zapravo Sofijin otac.

U tim scenama vidi se i kako se završila veza Mile i njenog tadašnjeg momka i početak veze Mile i Luke, što stvara bol Nadi.

Igra sudbine – čije je Lukino dete?

Iako Luka priznaje dete svoje bivše devojke, on i Ada insistiraju na utvrđivanju očinstva. Kasnije će se ispostaviti da Luka nije otac, te da je pravi otac deteta optužen za falsifikovanje lekova, a u kriminalnim aktivnostima mu pomaže Sofijin otac. Aleksa insistra na tome da Sofijin otac bude uhvaćen.

Serija se završava tako što se četiri ranije pomenuta para venčavaju, a Luka i Nada postaju kumovi dečaku, za kojeg je Luka mislio da je njegov sin.

Da li ćemo nešto od ovoga videti i u našoj verziji serije „Igra sudbine“, pokazaće vreme.

Podsećamo, snimanje treće sezone serije trebalo bi da počne uskoro, a prikazivanje odmah po završetku druge sezone, krajem januara ili početkom februara. Planira se snimanje 160 ili 170 epizoda, koje će biti prikazivane i tokom leta sledeće godine.

BONUS VIDEO Igra sudbine 350. epizoda (PROMO): ŠOK! Olga je ŽIVA! Aleksina mama nije umrla!

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement