Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 39. epizoda: Jelisaveta napada Maru! Bojan joj ovo NEĆE oprostiti! (VIDEO)

Njene reči strašno će uvrediti Bojana

Published

on

Kolo sreće 39. epizoda koja je na programu u četvrtak, 28. oktobra od 21.00 na kanalu TV Prva donosi šok za šokom. Persida je nestala, A Bojanu nije baš stalo do toga da je traži.

Posle svega što se dogodilo sa Persidom i svega što je razotkrila Mara pred Sopoćanima Ljuba se ispoveda Marinom ocu. On mu priznaje da je oduvek voleo njegovu ćerku i da je i sad voli. Sledi li, možda, neka nova svadba u Sopotu?

Jelisaveta se sve više brine za Persidu, ali ne samo ona. Veroučitelj smatra da svi u selu treba da se angažuju i pronađu je. Njihovo mišljenje ne dele baš svi žitelji Sopota.

Persida ponovo postaje tačka razdora između Jelisavete i Bojana koga će uvrediti njene reči. Šta će to reći Jelisaveta? Ona će sasvim neodmereno prokomentarisati da „Ni Mara nije svetica“​.

BONUS VIDEO Kolo srece 39. epizoda (PROMO): Evo šta se dogodilo sa Persidom!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (39. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement