Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 41. epizoda: Mara ima novog neprijatelja! Evo i KOGA!

Ko to baje Persidi i Zašto, i ko je stranac kog dovode Kosta i Elena

Published

on

Kolo sreće 41. epizoda, nastavlja da muti vode u Sopotu. Kad u ponedeljak, 1. novembra serija stigne na TV Prva u terminu od 21.00 zapitaćemo se svi – gde je Persida, i ko joj to baje? A do tada…

Boža sa ekipom kreće u potragu za svojom majkom Persidom. Sumnjaju da joj se možda nešto loše desilo. I definitivno ne znaju da je Persida u rukama jedne veoma neobične žene koja nad njom sprovodi rituale. Mi se pitamo kakve to rituale sprovode nad njom? Hoće li Persida posle svega postati dobra? Šta će joj se desiti?

Za to vreme upravnica Doma za nezbrinutu decu ulazi u neformalan razgovor sa Ljubom koji ima samo reči hvale za Petra i zanima ga da li mu je ona tetka. Baš što i upravnicu zanimaju neke informacije o Kosti od Ljube.

Petar i Elena dovode kod Mare novog čoveka koji im može biti od pomoći. ​O kome li je reč?

BONUS VIDEO Kolo sreće 40. epizoda (PROMO): ŠOK! Bojan je otkazao svadbu!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (41. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

BONUS VIDEO 2 Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement