Connect with us

Domaće serije

Olja Lević kaže da joj IGRA SUDBINE neće nedostajati, ako se ne nastavi snimanje! Evo i zbog čega!

Olja Lević kaže da je dobila informaciju da će se snimati nova sezona serije „Igra sudbine“, ali za sada nema nikakve detalje

Published

on

Jedna od glavnih junakinja sapunice “Igra sudbine”, Olja Lević, kraj najpopularnije domaće serije dočekala je u suzama! Naime, svima u ekipi teško je pao poslednji snimajuću dan, ali samo nekoliko dana posle zadnje klape stigla je radosta vest.

– Nedavno smo završili sa snimanjem serije, ali sam dobila informaciju da će se zbog velikog interesovanja serija nastaviti. Za sada ne znam detalje, čekam da se održi sastanak na kome ćemo dobiti više informacija – objasnila je glumica, koja tvrdi da joj, ukoliko se nova sezona ne bude snimala, niko od kolega joj neće nedostajati jer se sa njima druži mimo posla.

– Sa kolegama sam se sprijateljila, postali smo kao jedna porodica i družimo se privatno, tako da mi niko neće nedostajati čak i ukoliko se snimanje ne nastavi.

Olja Lević: Luka i Stevan su mi kao braća

Olja se, takođe, osvrnula i na ljubavne scene koje joj, kako kaže, nije bilo teško da iznese.

– Nije me sramota zbog intimnih scena, ne stidim ih se jer sam sarađivala sa Stevom i Lukom koji su divni momci, moji prijatelji, praktično ih doživljavam kao braću. Sa njima mi ništa nije bilo neprijatno, a oni su nastojali da mi olakšaju svaku situaciju – objasnila je Levićeva, koja ne krije da je tokom poslednjeg snimajućeg dana plakala.

– Snimanje poslednje scene je bilo jako emotivno. Nisam osoba koja lako pusti suzu, ali ceo taj dan je bio poseban, plakala sam kao kiša. Ja sam te ljude mnogo zavolela, sa njima je bilo predivno sarađivati, bilo je dosta smeha na setu – prisetila se Olja, koja tvrdi da iako je odgledala svaku epizodu, sebe ne voli da vidi na malim ekranima.

– Ne volim da vidim sebe na televiziji, ali pogledam svaku epizodu da bih videla i ispravila greške koje sam pravila.

Zaljubljena a sama

Mada se trudi da ostane misteriozna po pitanju emotivnog statusa, Olja je priznala da je ispunjena i zaljubljena.

– Ja sam uvek srećna i zaljubljena, i kad nemam nikoga ja blistam, što mislim da i jeste poenta. Bitno je pronaći sreću, a ne biti nesrećan sa nekim.

Levićeva je otkrila da joj je snimanje serije oduzimalo mnogo vremena, zbog čega je zapostavila privatan život.

– Dok je trajalo snimanje serije nisam imala vremena ni za šta. Drago mi je samo da vidim da su se sav taj trud i rad isplatili – poručila je ona.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO 2 Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO 3 Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je pre vremena zbog ovog glumca!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram/oljalevic

Izvor: FilmiTV / Kurir

Advertisement