Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA: ŠOK! Nikola Kojo bez OVOG RITUALA ne počinje DAN! Crna magija POSTOJI?

Vlašku magiju mnogi smatraju najmoćnijom posle obrednih ritaula drevnih Egipćana

Published

on

Crna svadba donela nam je još jedan sjajan psihološki triler sa elementima natprirodnog na male ekrane. Ali ne samo to. Sa „Crnom svadbom“ stigao je i Nikola Kojo. Publika s velikim nestrpljenjem očekuje naredne epizode na Superstar TV i RTS, a legenda domaćeg glumišta otkriva sve o simpatičnom inspektoru Tomiću.

– Tomić je, pre svega, jedan opasno zatvoren tip, rekao bih stereotip policajca, kad bismo gledali američku kinematografiju. On je nervozni policajac koji ima svoje probleme. Međutim, trudio sam se da ga branim i pronađem uvek, uslovno, koren zla koji nosi u sebi nosi, odnosno nervoze… Inače je kompleksan lik – kaže Koja, i otkriva da li veruje u Vlašku ili crnu magiju.

– Vlaška magija je nešto što je vekovima opstalo kod nas i o njoj ljudi ne znaju mnogo. Nisam sujeveran, niti imam, kao Nadal, neke rituale. U stvari, imam. Uvek sve radim prvo levom nogom. Ustajem na levu nogu, obuvam prvo levu cipelu i negde sam dobio to kao nesvesnu radnju, jer mi tako bolje počinje dan. Ne vraćam se kad to ne uradim, ali je to moj mali ritual – iskren je naš poznati glumac.

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Inspektor Tomić kog inače tumači Nikola Koji u seriji „Crna svadba“ predstavljen je kao policajac starog kova. Takozvana – stara škola. Po prirodi je besan, prgav, i kao što smo videli – ljubitelj žena. Tvrdoglav je i uporan što ga na kraju dovodi na pravu stranu.

Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, a u glavnim ulogama kao inspektore gledaćemo Nikolu Koja i Uliksa Fehmiua. Glumačku postavu čine i Jelena Đokić, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević.

 

BONUS VIDEO UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

BONUS VIDEO OTKRIVAMO: Ovo su NAJGLEDANIJI domaći filmovi svih vremena!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement