Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 5: Konačno saznajemo ko je ubio MILETA! A evo KO će nam to OTKRITI!

Ona je znala sve od početka!

Published

on

Ubice mog oca sezona 5 stiže uskoro na naše male ekrane. Peta sezona emitovaće se prvo na kanalu Superstar TV, a potom i na RTS. OVDE saznaj i KADA. Kao što smo već otkrili u novom ciklusu rešiće se najvažnije pitanje – ko je ubio oca inspektora Aleksandra Jakovljevića. Ko je ubio Mileta?

– Da. Bio je poseban izazov oživeti Aleksandrovu prošlost, videti aktere tog dela priče mlađe, srećnije, bezbrižnije, pre svega samog Aleksandra, inspektora Marjanovića, ministarke Obradović. Za taj segment se takođe kreirao poseban vizual za koji su najzaslužniji naša rediteljka Maša Nešković i direktor fotografije Ivan Kostić – poručuje autorka serijala Nataša Drakulić dodajući da će najvažniju ulogu u razrešavanju misterije ubice Aleksandrovog oca odigrati jedna junakinja koja je pojavljivanjem u drugoj sezoni obeležila seriju.

– Od postojećih likova nekako najviše prostora dobija inspektor Mirko Pavlović, koji u seriji dobija i bebu. Ipak, po mnogima najupečatljiviji lik “Ubica”, čuvena Branka svinjarka, koju tumači Tatjana Kecman, ovog puta imaće važnu ulogu u rešavanju misterije ko je ubio Mileta – kaže Nataša.

Ubice mog oca 5 Branka Svinjarka

Brankino pojavljivanje u drugoj sezoni serije „Ubice mog oca“ mnogi su opisali kao osveženje decenije. Neustrašiva inspektorka Branka oduševila nas je glumom i svakom replikom nas držala prikovanim za male ekrane.

Branka je nekadašnja partnerka Mileta Jakovljevića, oca glavnog junaka, a izgleda da je bila i malo zaljubljena u njega. Posle njegove smrti povukla se u selo, gde živi mirno, usamljenički, između ostalog gajeći svinje. Međutim, kada krimosi ugroze ljude do kojih joj je stalo – pretvara se u hladnokrvnu mučiteljku i ubicu na strani pravde, koja nema straha ili nema šta da izgubi.

Drakulić naglašava da je predstojeća 5. sezona popularnog serijala zapravo prapočetak cele priče, jer će u njoj gledaoci napokon videti Aleksandrovog oca Mileta.

UMO5_1-Tanja-Kecman

Branka Svinjarka – Ubice mog oca 5

– Miletova smrt je prilično izlomila Aleksandrov život. U 5. sezoni serije ‘Ubice mog oca‘ Mileta će igrati Vladan Gajović, glumac Narodnog pozorišta u Beogradu. To je za nas veoma značajno jer Vuk Kostić koji igra Aleksandra, godinama sa njim deli scenu u Narodnom pozorištu u predstavi ‘Velika drama“ – kazala je Drakulić.

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Blic

 

Advertisement