Connect with us

Serije

Mornarički istražitelji: Nju Orleans 5. sezona: Od 3. novembra na kanalu FOX CRIME

Mornarički istražitelji: Nju Orleans 5. sezona očekuje nas od 3. novembra, radnim danima u 21.00 na kanalu FOX CRIME

Published

on

Peta sezona popularne krimi-drame “Mornarički istražitelji: Nju Orleans” stiže na kanal FOX CRIME već 3. novembra, a nove avanture agenta Dvejna Prajda (Skot Bakula) kroz 24 epizode vode nas na mračnu stranu jednog od najživopisnijih gradova sveta – radnim danima u 21.00.

Novi ciklus fokusiran je na Prajdov oporavak, budući da je on ranjen na završetku prethodne sezone, a lekari su mu jedva spasli život. Kako više nije sposoban za povratak na teren, Dvejn mora da razmisli o novoj poziciji u timu. A ona ga čeka u komandnom centru. Ipak, za čoveka od akcije, prilagođavanje novom položaju ne ide baš onako kako je zamislio.

Nastavak priče o lokalnoj kancelariji mornaričkih istražitelja, koji nadgledaju vojno osoblje u Nju Orleansu, gradu poznatom po muzici, zabavi i dekadentnosti, donosi i zanimljive slučajeve na koje smo navikli – od bombaša Irske revolucionarne vojske sa lažnim identitetom do ubijenog mornaričkog oficira, čiji je leš pronađen ispod broda za lov na škampe, a zahvaljujući kom će biti raskrinkana ribarska mafija.

Nju Orleans je mamac za kriminalce, a Prajdovi mornarički istražitelji najviše vole da love u njegovim “mutnim vodama”. Uz Skota Bakulu, glavne uloge u seriji Mornarički istražitelji: Nju Orleans 5. sezona igraju: Rob Kerkovič, Deril Mičel, Lukas Blek, Vanesa Ferlito i Stiven Voldren.

BONUS VIDEO Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Advertisement