Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 24. epizoda: Aleksandra uspeva da zavede Branka! Šta li će reći Kristina? (VIDEO)

Dinastija 24. epizoda se emituje u sredu, 3. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija-24-epizoda

Dinastija 24. epizoda (sreda, 3. novembar, u 21.00): Branko putuje u Dubrovnik da se nađe sa Ahmedom Rašidom i pregovara oko zemljišta na Bliskom istoku, pa u međuvremenu zove potištenu Kristinu i ponovo pokušava da je nagovori da ode kod psihijatra Toškovića.

Kad stigne u vilu u Dubrovniku, Branko otkriva da je Aleksandra sama i da ima drugačije planove, a da će im se Rašid pridružiti tek sledećeg dana. Videvši paparaco fotografije Branka koji masira Aleksandru pored bazena u Dubrovniku, Kristina pada u očaj i pristaje da se vidi sa Toškovićem koji joj se nabacuje sve vreme. Poziva je na večeru i pokuša da je zavede.

Anastasija je u velikoj dilemi oko abortusa. Zbog ljubomore prema Kristini za koju misli da se nabacuje Toškoviću, Anastasija je rekla Ognjenu da je njihov brak bio poslovni dogovor po kom je Branko trebalo da ima koristi, a ona je ostala trudna samo da bi bila konkurencija Kristini.

Dinastija 24. epizoda: Ana Marija uspeva da zavede Stefana

Ana Marija se odomaćila u vili Kadić i nabacuje se Stefanu, što ne odobravaju ni Kristina, ni Aleksandra. Ana Marija planira revanš trku u kojoj Stefan treba da pobedi, pa kad se to desi njih dvoje odlučuju da provedu noć zajedno.

Posle uspešnog dogovora sa Rašidom, u kome je Branko ispao još agresivniji i ozbiljniji igrač od njega, Aleksandra uspeva da zavede Branka uz šampanjac na balkonu dubrovačke vile.

U seriji Dinastija 24. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 Kolo sreće 43. epizoda: Elena i Drina ulaze u klinč zbog Marinih pisama (PROMO)

BONUS VIDEO 3 Igra sudbine 354. epizoda: Komarac je oteo bebu, a sada sprema osvetu!

BONUS VIDEO 4 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 5 Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement