Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 354. epizoda: STRAŠNE vesti! Višnjina beba je UMRLA! A evo i KAKO! (VIDEO)

Da li je sve baš onako kako se čini?

Published

on

Igra sudbine 354. epizoda koja na TV Prva stiže u sredu, 3. novembra od 20.00 donosi dva velika šoka! Saznaćemo užasne vesti o Višnjinoj bebi. A evo o čemu je reč.

Sofiji sledi iznenađenje kom se nije nadala. Od Božidarke sznaje da je Klaudija trudna i da čeka Matijino dete. Božidarka donosi Sofiji važne informacije o Klaudiji i navodnoj trudnoći sa Matijom. Ona u besu momentalno odlazi u bolnicu.

Izvršavajući Riterove naredbe, Olga pronalazi Luku i traži od njega zagrljaj. Hoće li Luka poverovati u ovu laž? I da li je baš sve laž?

Višnja je u bolnici saznala tužne vesti. Lekari su joj saopštili da je njena beba umrla. Na svu Višnjinu muku zbog smrti deteta, stiže nasmejani Marinko sa buketom cveća koji, nemajući pojma šta se dogodilo, traži da vidi bebu.

U međuvremenu, Komarac uživa sa svojom tek rođenom princezom koju je beskrupulozno razdvojio od majke. Tako je, Komarac je ukrao Višnjinu bebu!

BONUS VIDEO Igra sudbine 353. epizoda: Višnja saznaje loše vesti o bebi! Da li je živa?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 354. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement