Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 129. epizoda: Ajdan još nije rekla Serkanu ko mu je otac, ali neko je saznao njenu tajnu! Evo i ko!

Pokucaj na moja vrata 129. epizoda na programu TV Prva je u sredu, 3. novembra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj na moja vrata 129. epizoda (sreda, 3. novembar): Gospođa Ajdan je rešila da iskoristi situaciju kad su tu i Serkan i Kemal i da im onda obojici kaže da je Kemal Serkanov otac.

Takva prilika će se uskoro sama ukazati. Ipak, Ajdanin plan ne uspeva jer je Serkanova netrpeljivost prema Kemalu očigledna.

Ajdan i Sejfi moraće ponovo da razrađuju plan kako da to saopšte obojici. Verujući da su sami u stanu da ih niko ne čuje oni otvoreno govore o tome. Ali male dečije uši sakrivene iza kreveta, sve su čule!​

Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji Pokucaj na moja vrata 129. epizoda igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Igra sudbine 354. epizoda: Komarac je oteo bebu, a sada sprema osvetu!

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

BONUS VIDEO 3 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement