Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 43. epizoda: Drina i Elena će se potući? Sledi HAOS! A evo i ZBOG ČEGA! (PROMO)

Vreme je da Drina održi vaspitnu lekciju Eleni

Published

on

Kolo sreće 43. epizoda koja se na TV Prva emituje od 21.00 u sredu, 3. novembra napokon će na megdan izvući dve ljute protivnice! Drina i Elena ukrstiće mačeve, a evo ko će izvući deblji kraj!

Kao što smo to do sada već i zaključili Drini ne pada na pamet da se povinuje Eleni ni po koju cenu. Kada stignu pisma adresirana na Maru, Elena želi da ih uzme od Drine i lično da ih odnese Mari. Ali Drina to ne dozvoljava. Kako će se završiti sukob dve ljute protivnice? Hoćemo li napokon videti tuču i kako to izgleda kad Drina bije?

Za to vreme Bojan i Jelisaveta su sve dogovorili oko venčanja. Ona saopštava Spasi da će se definitivno venčati sa Bojanom i da želi da i on bude srećan zbog nje.​

Kolo sreće 43. epizoda: Elena i Drina ulaze u klinč zbog Marinih pisama (PROMO)

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (43. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement