Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: Adu čeka VELIKI ŠOK! Olga dolazi da se razračunaju OČI U OČI! Sledi HAOS! (VIDEO)

Vreme je da se skinu bele rukavice! Čiji će šamar više da boli?

Published

on

Igra sudbine 355. epizoda koja na TV Prva stiže u četvrtak 4. novembra od 20.00 doneće nam pun sto iznenađenja. Od Vukašina kom neće biti jasno kako se Komarac provukao pod njegovim i budnim okom njegovih kolega do najvećeg šoka epizode. A o čemu je reč, saznaćemo u nastavku.

Pančeti će napokon prekipeti. Ivan je pogreši0 i zaslužio je da snosi krivicu za ono što je uradio. Istina, niko od njih ne zna da Ivan tu i nije toliko kriv, budući da je ceo plan Riterov. Baš kao što je njegov plan da Klaudija kaže Matiji da je trudna, i da Olga ode da se nađe sa Lukom.

Po svaku cenu Riter pokušava da se infiltrira u dom Kanačkih. A na kraju sledi i šok nad šokovima. Ada će imati nepozvanog gosta. I neželjenog gosta. Od svih ljudi na svetu koje sada ne bi želela da vidi, na njenom pragu pojaviće se – ona.

Olga Ožegović dolazi kod Ade Kanački da raščiste stvari – oči u oči.  Kako će se ovaj susret završiti. Batinama? Izmirenjem? Ili… Saznaćemo uskoro.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 355. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Kolo sreće 44. epizoda: Mara je na korak na korak da pronađe sina? (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement