Connect with us

Sadržaj epizoda

Jovanka Broz i tajne službe 8. epizoda: Da li je Jovanka spremala državni udar?

Jovanka Broz i tajne službe 8. epizoda na program RTS 1 je u ponedeljak, 8. novembra, od 21.50! Repriza je u subotu, 13. novembra, od 11.00 na RTS 1.

Published

on

Jovanka Broz i tajne službe 8. epizoda: Do pogoršanja odnosa između Tita i Jovanke došlo je krajem 1974. i u toku 1975. godine. Jovanka oseća da je ugrožena i kao Titova i kao supruga predsednika Republike. Zbog toga optužuje službe bezbednosti, Staneta Dolanca i Nikolu Ljubičića da su Titu podmetnuli mlade i lepe maserke.

Neki Titovi saradnici koriste Jovankine emotivne reakcije da bi je prikazali kao paranoidnu ličnost, koja može čak i fizički da ga ugrozi. Tito ponovo staje u Jovankinu zaštitu i opravdava njene postupke, ali Dolanc i Ljubičić traže nove načine da ih razdvoje.

Jovanka Broz i tajne službe 8. epizoda: Kako je izgledao poslednji Titov razgovor sa Nadom?

U ovoj epizodi gledaoci će videti koje su optužbe Titovi saradnici iznosili protiv Jovanke kako bi ih razdvojili. Da li je šef vojne službe general Dane Ćuić objektivno referisao Titu i izneo tačne podatke u vezi sa Jovankom? Da li je Jovanka, zaista, spremala državni udar zajedno sa generalom Jovanićem i ko ju je i zbog čega optužio za takve namere?

Kada je i zbog čega došlo do definitivnog prekida svih kontakata između Tita i Jovanke? Zašto je general Ljubičić zvao Jovankinu sestru Nadu na razgovor? Kako je izgledao poslednji Titov razgovor sa Nadom, šta joj je rekao u vezi sa Jovankom i kakva je bila njena reakcija na to?

U igranom delu serije Jovanka Broz i tajne službe 8. epizoda učestvuju: Snežana Savić, Nebojša Dugalić, Branislav Lečić, Dragan Vujić Vujke, Milena Vasić, Nenad Ćirić, Miloš Vlalukin i Predrag Miletić.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 3 Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / RTS

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement