Connect with us

Strane serije

Kolo sreće 44. epizoda: ŠOK! Ognjena napadaju DVE UDVARAČICE! Koja će ga OSVOJITI? (VIDEO)

Hoće li veroučitelj odoleti?

Published

on

Kolo sreće 44. epizoda, koja na TV Prva stiže u četvrtak, 4. novembra, u Sopot će dovesti dve pridošlice. Reč je o dve drugarice koje započinju igru oko veroučitelja Ognjena. Koja će ga prva zavesti?.

Za to vreme – ljubomora. A svi se pitamo – čija. I nikada nećete pogoditi. Ljuba je ljut na Maru, ali pokušava da joj se približi i da joj bude podrška. I ona mu priznaje da joj je lakše otkad mu je rekla za tajnu koja joj je ležala na duši. Da li ste to ljubav ponovo rađa? Ili nikada nije ni umirala?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (43. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Kolo sreće 44. epizoda: Mara je na korak na korak da pronađe sina? (PROMO)

BONUS VIDEO Igra sudbine 355. epizoda: Olga dolazi da se razračuna sa Adom! (PROMO)

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement