Connect with us

Domaći film

JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE ODUVAO Srbiju! Premijeru putem interneta UŽIVO pratilo više od 100.000 ljudi!

Južni vetar oborio još jedan rekord! Baća i Maraš oduvali ONLINE Srbiju!

Published

on

Južni vetar 2: Ubrzanje” reditelja Miloša Avramovića konačno je dočekao svoju beogradsku premijeru! Projekcija filma održana je 2. novembra u Kombank dvorani i ispraćena je s velikim interesovanjem i uz burne ovacije publike.

Južni vetar 2

Prisutni su sa velikim ushićenjem dočekali glumačku postavu i ekipu filma, a stojeće ovacije dobili su Predrag Miki Manojlović, Miodrag Radonjić, Miloš Biković i reditelj Miloš Avramović.

Južni vetar 2 Miloš Avramović

Premijera je takođe privukla pažnju brojnih javnih ličnosti, a među prisutnima su bili i predsednik Skupštine Republike Srbije Ivica Dačić, ministarka kulture i informisanja Maja Gojković, pisac Vanja Bulić, glumica Anđelka Prpić, glumac Žika Todorović

Južni vetar 2 Miodrag radonjić

Međutim, „Južni vetar 2“ oduvao je sinoć i publiku koja je premijeru pratila uživo putem interneta. Tako je prema zvaničnim podacima, premijeru putem live streama na društvenim mrežama i zvaničnom YouTube kanalu filma pratilo više od 100.000 gledalaca! Time se „Južni vetar“ na još jedan način upisao na listu rekorda!

Film “Južni vetar 2: Ubrzanje” rađen je po scenariju Petra Mihajlovića i predstavlja nastavak filma “Južni vetar” (2018) i istoimene TV serije iz 2020. godine.

Glumačku postavu “Južnog vetra 2: Ubrzanje” čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić (koji su takođe i producenti filma), Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Anastasija Everal, Luka Grbić, i drugi.

Avramovićev film premijeru je imao na Filmskom festival u Puli, a u bioskope dolazi 4. novembra.

 

BONUS VIDEO TOP 10 ČINJENICA O JUŽNOM VETRU 2: Sve što treba da znate o nastavku filma i serije!

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement