Connect with us

SAPUNICE

Otkriveno: Evo ZAŠTO je čuvena Hurem napustila snimanje serije SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bila je na vrhu popularnosti, a onda je nestala! Evo i zašto!

Published

on

Hurem Sulejman
Promo

Hurem iz serije „Sulejman Veličanstveni“, koju je igrala Merjem Uzerli, iznenada je prekinula snimanje u maju 2013. godine, napustila Istanbul i otputovala u Berlin. Bez objašnjenja. Razlog zbog koga je na cedilu ostavila ekipu projekta koji je rušio sve rekorde gledanosti otkriven je tek nedavno.

Gostujući u jednoj emisiji na „Jutjubu“, Timur Savdži, producent „Veličanstvenog stoleća“, rekao je da je nemačka glumica turskog porekla patila od poremećaja u psihologiji poznatog kao sindrom sagorevanja. Više nije mogla da izdrži ogroman pritisak i jednostavno je otišla.

Reč je o vrlo ozbiljnom mentalnom i fizičkom problemu koji počinje naizgled bezazlenim simptomima kao što su gubitak entuzijazma i energije, zamor, neodređeni bolovi, a potom se pretvara u hroničan stres praćen nesanicom, glavoboljom, visokim pritiskom, padom imuntiteta, poremećajima koncentracije, depresijom, napadima panike…

Snimanje serija traje po ceo dan, što zahteva vojničku disciplinu i dobru samokontrolu. Međutim, Merjem je na kraju, ali i na vrhuncu popularnosti, doživela nervni slom. Sve se odrazilo i na njen ljubavni život – verenik ju je ostavio dok je bila u drugom stanju, a pričalo se i da je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa terase.

Srećom, psihički problemi sada su daleka prošlost. Glumica, koja živi u Berlinu, ponovo je srećna i zaljubljena, prenosi Hello.

BONUS VIDEO Igra sudbine 354. epizoda: Komarac je oteo bebu, a sada sprema osvetu! (PROMO)

Izvor: Hello

Continue Reading
Advertisement