Connect with us

SAPUNICE

Hande Erčel: Evo šta je sve operisala na sebi junakinja serije “Pokucaj na moja vrata”!

Turska glumica Hande Erčel važi za jednu od najlepših žena, ali iza lepog lica krije se mnogo estetskih operacija

Published

on

Hande Erčel (27), koju trenutno gledamo u seriji “Pokucaj na moja vrata” na TV Prva, važi za jednu od najlepših turskih glumica. Nedavno ju je čak jedan britanski časopis svrstao među najlepše žene sveta. Međutim, u svojoj domovini Hande je česta tema kako elektronskih tako i štampanih medija, koji je optužuju da je estetskim operacijama ulepšala lice i drastično promenila izgled.

Stare fotografije Hande Erčel na kojima se nalazi u kupaćem kostimu, koji otkriva višak kilograma, već duže vreme su hit na društvenim mrežama. Ispostavilo se da je Hande Erčel estetsko čudo. Ona jeste ranije imala višak kilograma, pa je smršala. Doduše, turski novinari komentarišu kako je jedno smršati, a promeniti oblik lica nešto sasvim drugo.

Hande Erčel isturpijala i bradu?

Njeno lice izgleda drugačije od onog kada je pre osam godina započela karijeru. Obrazi su joj manji, a usne mnogo veće. Brada joj je nekada bila okrugla, a sada je špicasta. Zbog toga su neki prokomentarisali kako je isturpijala bradu.

Hande-Ercel-operacije

Hande Erčel: Posle i pre operacija

Kažu da je Hande Erčel radila operacije u čuvenom istanbulskom kozmetičkom centru Atašehir. Osim toga, ona je na stalnoj dijeti, nakon što je izgubila suvišne kilograme. Turski mediji tvrde da se Hande nije zaustavila samo na ovim korekcijama, nego da je uradila i čuvenu operaciju “holivudski obrazi” sa kojom joj je uklonjena masnoća iz obraza. Takođe, ugradila je i nove zube kako bi postigla efekat “holivudski osmeh”.

BONUS VIDEO Evo kako se Milica Milša oprostila od Ade Kanački, junakinje serije „Igra sudbine“

Izvor: filmitv.rs

Foto Promo / IMDb

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement