Connect with us

SAPUNICE

Berguzar Korel, supruga Sulujmana Veličanstvenog otkrila: Zamalo sam izgubila ćerku na porođaju: Evo i zašto!

Published

on

Berguzar Korel, čuvena Šeherezada, pre dve nedelje na svet je donela treće dete, ovog puta devojčicu koja se, kao što su njeni roditelji još letos odlučili, zove Lejla.

Jedna od najpopularnijih turskih glumica ime je odabrala još tokom prethodne trudnoće, kada je bila ubeđena da će roditi ćerku.

Pošto sve do porođaja nije želela da zna pol deteta, iznenadila se kada je shvatila da će morati da potraži drugo rešenje. Tada je dobila drugog sina Hana, a Lejla je stigla iz trećeg pokušaja.

Sada, kada se glumica oporavila, objavila je nekoliko emotivnih fotografija sa svog porođaja uz posebnu poruku zahvalnosti doktorima, ali i poruku za sve žene koje treba da rode.

Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam: “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10h ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje, moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka” – napisala je glumica, i dodala:

– Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 ujutru, s kratkom pupčanom vrpcom koja se omotala oko vrata Ispostavilo se da je razlog zbog kojeg Leyla nije mogla da se rodi lako, iako je sve bilo spremno satima.

– Tako je naša prelepa devojčica došla na svet. Zašto ti ovo govorim? Svaki porođaj je drugačiji, svaka beba je drugačija. U ovom procesu, nemojte imati nikakve fiksne ideje u svom umu. Kada birate svog doktora, vodite računa da on bude neko ko je iskusan, saosećajan, daje važnost privatnosti, i naravno, zdravlje bebe, i vas stavlja iznad svega, dodala je lepa Berguzar.

Na kraju svoje poruke glumica se zahvalila osoblju klinike u kojoj je rodila svoje troje dece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Izvor: Azra.ba

Advertisement