Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 26. epizoda: ŠOK! Branko je oslepeo! A evo i zašto

Dinastija 26. epizoda se emituje u ponedeljak, 8. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 26. epizoda (ponedeljak, 8. novembar, u 21.00): Misleći da je Anastasija abortirala, Ognjen ljutito spakuje stvari i saopšti joj da se definitivno seli iz vile. Nakon što Ognjen ode iz vile, Branko uz poklone čestita Anastasiji na tome što je, ipak, odlučila da zarži dete i ne abortira i posavetuje je da se izmiri sa Ognjenom.

Kristina je nezadovoljna svojim položajem u porodici, ali joj Branko savetuje da potraži pomoć kod psihoterapeuta Nikole Toškovića. Da bi se postarao da se Ognjen, zaista, vrati u Kadvest grupu i u vilu, Branko saopšti Ognjenu da Anastasija nije abortirala.

Sada, kada je Anastasija, konačno, završila sa Ognjenom i odlučila da, ipak, zadrži dete, paralelno sa tim pokušava da ozvaniči ljubavnu vezu sa doktorom Nikolom Toškovićem. Ali, Nikola to ne želi, jer je zaljubljen u Kristinu. Tošković pokušava da smiri i obuzda Anastasiju, u strahu da ih neko ne vidi zajedno, što bi mu napravilo veliki problem sa Brankom, ali Anastasija besno ode.

Dinastija 26. epizoda: Stefan i Ana Marija se venčavaju!

Anastasijino novo rame za plakanje postane igrom slučaja njena majka Aleksandra, koja time približavanjem pokuša da se dublje infiltrira u porodicu. Kristina, takođe, pokušava da kupi još malo vremena i govori Nikoli da je sačeka još malo dok donese konačnu odluku o tome da li će stvarno ostaviti Branka. Zbog ovog, Nikola je veoma drzak u razgovoru sa Brankom, govoreći mu da je glavni krivac zbog Kristinine depresije upravo on.

Stefan i Ana Marija prvi put nakon venčanja dolaze u vilu i saopšte svima da su se oni venčali. Ovo saznanje izazove šok i iznenađenje kod svih, osim kod Anastasije, koja bratu daje blagoslov.

U isto vreme, Anastasija i Ognjen odlaze kod Branka da ga mole da im da dozvolu da se razvedu, ali ih Branko savetuje da moraju da žive pod istim krovom, čak iako se ne slažu, ako ni zbog čega drugog, onda zbog deteta koje će da se rodi uskoro.

Taman kada Kristina iziritirana Aleksandrinim ponašanjem shvati da, zaista, želi da se razvede od Branka, do nje dođe vest da je neko pokušao da ubije Branka i da je od posledica eksplozije oslepeo.

U seriji Dinastija 26. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Igra sudbine 355. epizoda: Olga dolazi da se razračuna sa Adom! (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Kolo sreće 44. epizoda: Mara je na korak na korak da pronađe sina? (PROMO)

BONUS VIDEO 3 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 4 Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement