Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK! Ivan se ponovo zaljubljuje U OLGU? Adu čeka ŽESTOKA BORBA! (VIDEO)

A evo i kako će doći do toga da se Ivan i Olga ponovo spoje

Published

on

Igra sudbine nastavlja da nas šokira! Nakon što je Pančeta dala Ivanu vaspitni otpust iz pansiona i proterala ga direktno na ulicu, njemu sreća okreće leđa.

Aleksa i Luka vrše pritisak na njega, ali sve ide u kontra smeru. Istina je da Ivan čak i nije preterano kriv za ono što mu se dešava, ali sudbina je takva da o krivici sude oni koji o njegovom zločinu ne znaju previše.

Kako god, on kreće u smeru koji se nikome ne bi dopao. Završava u zatvoru. Kada za to sazna Aleksa, on iz istih stopa odlazi kod Olgei traži od nje da zajedno idu u pritvor kod Ivana da ga izbave. Zašto se Aleksa odlučio baš za Olgu? Kako mu ona može pomoći?

I da li bi to mogla biti greška? Da li bi to što će mu Olga pomoći u tako strašnoj situaciji može kod Ivana, pa i kod Alekse, neke emocije i zahvalnost, ne znajući da ona igra za Riterov tim?

Možda će se između Ivana i Olge ponovo razgoreti varnice koje su nekada davno postojale među njima? Uostalom, zašto je Ivan sve ove godine i bio u kontaktu sa njom?

Hiljadu je pitanja pred nama, a odgovora još nema.

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

BONUS VIDEO Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 45. epizoda: Ko to preti Gordani zbog Momčila? (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 43. epizoda: Elena i Drina ulaze u klinč zbog Marinih pisama (PROMO)

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 356. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement