Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi NAJVEĆI šok do SADA! Komarac će UBITI VIŠNJU? (VIDEO)

Da li se sprema velika tragedija? Hoće li Višnja izgubiti život?

Published

on

Igra sudbine u nekoliko poslednjih epizoda nove sezone pripremila nam je sasvim dovoljno obrta i iznenađenja da živimo u šoku bar narednih mesec dana.

Olga je tu. Ada i Ivan nisu. Riter vodi kolo zlikovaca. Sofija je izašla iz zatvora i od njenih malverzacija može nam se samo zavrteti u glavi. Jadni Matija u bolnici prikovan za postelju saznaje da je izgubio jedno dete, a da sa ženom koju ne voli, navodno, čeka drugo. Lepe slike sa Lukinog i Aleksinog venčanja nose pečat Olginog povratka u njihove živote.

Ipak, kroz najteži period prolazi osoba koja je to najmanje zaslužila. Sirota Višnja ostala je bez bebe.

Kakva god verzija ove činjenice bila – da je ona umrla ili da ju je Komarac ukrao, za Višnju su obe podjednako bolne. Njena stvarnost je jedan – ostala je bez bebe. Međutim, Višnja se ne predaje. Ona želi da pronađe svoje dete, makar da bi je sahranila kraj svoje majke.

Međutim, to je nemoguće. Baš zato što je mala Ana i dalje živa. I skrivena od Višnjinih i od svih tuđih očiju. Ipak, ono što nas najviše brine jeste zakletva koju je sebi, a i maloj Ani dao Komarac. On želi osvetu. Želi da se osveti Marinku, ali i Višnji. Komarčev bes je nekontrolisan i stoga opasan. I baš to je ono što sve plaši.

Glumica Jelena Đukić koja je dočarala lik Višnje poslednjih nedelja snimanja druge sezone serije „Igra sudbine“ nije bila na setu. U stvari, nije bila ni u Srbiji. Taj period provela je u Kanadi, što nam govori da se „Igra sudbine“ iz nekog razloga za Višnju završila mnogo ranije nego za ostatak ekipe. Postavlja se pitanje ZAŠTO? Da li je baš Višnja ta koja će nastradati na kraju?

Da li su na Višnju mislili Milica Milša i Žarko Jokanović kada su rekli da će neko od glavnih likova izgubiti život?

Prema dosadašnjoj radnji, to bi bilo sasvim moguće. Hoće li Komarac ubiti Višnju?

Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 45. epizoda: Ko to preti Gordani zbog Momčila? (PROMO)

 

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 356. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement