Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Otkrivamo: Da li se Paun VRAĆA u drugoj sezoni? (VIDEO)

Paun je u prvoj sezoni ubijen! Evo hoće li oživeti!

Published

on

Tajne vinove loze je jedna od najgledanijih serija ove godine. Snima se druga sezona, a glumac Aleksandar Srećković Kubura otkriva da li ćemo ga gledati u istoj.

Kubura je ostvario značajne uloge u brojnim domaćim ostvarenjima. On priznaje da je u glumi blizu 30 godina i da su mu profesori na početku karijere savetovali da je najbitnije kvalitetno istrajati.

Kubura smatra da je Mirjana Karanović ulogom u “Petrijinom vencu” većinu glumaca podstakla da se upravo bave tim poslom.

– Koliko ja znam, to je prva filmska uloga Mirjane Karanović. Svakako je uzbudljivo gledati sada tu njenu ulogu u pozorištu. To je jedan od filmova zbog kojih smo počeli svi da razmišljamo o glumi. Ponovo je uzbudljivo gledati je u novoj ulozi i na koji način će odglumiti u “Petrijinom vencu” – poručuje Kubura za “Blic”, i otkriva šta je bitno da bi se u glumi opstalo.

– Opstanak je nešto što je najteži deo našeg posla. Profesori su nam prvo to pričali na akademiji, da je bitno opstajati u radu. Ne moraš imati karijeru dugu 40 godina, ali je bitno imati tri dobre uloge. Bitno je raditi na sebi, razvijati se, teško je to fizički i socijalno. Kultura nikada nije bila ni na prvom, ni na trećem, ni na sedmom mestu. Uvek se kutura borila za svoju poziciju u društvu i borimo se. Bliži mi se uskoro 30 godina aktivnog rada, nemam problem da još toliko trajem – govori on.

Sve veća filmska i televizijska hiperprodukcija privlači pažnju gledalaca kraj malih ekrana i Kubura smatra da je to idealna prilika da se publici nametne nešto kvalitetnijeg programa.

– Kvaliteta i nekvaliteta je uvek bilo u našoj profesiji. Ono što je osnovni filter kvaliteta je vreme, ono što preživi to prvo emitovanje i na kraju nekoliko repriza koje su standardne, to je nešto što ostaje za sva vremena. Mnogi projekti i mnoge serije brzo odu u zaborav, ali to je normalno. Sve velike produkcije imaju i ovakve i onakve projekte. Nekada uspe da projekat odlično prođe, nekada ne – kaže glumac, i dodaje:

– Konačno su dramski oblici uspeli da istisnu razne rijalitije i gadosti koje su vladale godine. To je moguće i svi smo srećni zbog toga. Ima vrlo kvalitetnih stvari koje se pojavljuju. Apsolutno je dobro praviti što više projekata i truditi se da oni budu što kvalitetniji.

Kubura otkriva na kojim projektima trenutno radi.

– U pozorištu spremamo „Nušićevu vlast“. Snimamo i sa Miloradom Milinkovićem seriju “Što se bore, misli moje” po tekstu čuvene starogradske pesme. Serija se bavi poslednjim danima Kneza Mihaila i ubistvom. To je bitan trenutak u srpskoj istoriji. Niko do sada to nešto nije obrađivao na našim prostorima. Nadamo se uspehu.

Kubura se već nekoliko godina bavi pečenjem rakije u selu Ratina kod Kraljeva. On je iskoristio priliku da poslednje dane jeseni provede na imanju, gde je osim šljivovice spremio i rakiju od dunje.

– Dunja kasna, ali prvoklasna – uz osmeh je prokomentarisao glumac uz snimak kako uz kazan provodi vreme.

Tajne vinove loze sezona 2

Aleksandar je privukao pažnju gledalaca ulogom Pauna u seriji “Tajne vinove loze”. S obzirom na to da je njegov lik u prvoj sezoni serije ubijen, pitali smo ga da li možda ipak zna šta će se događati u nastavku sa njegovim kolegama.

– Nisam upućen u to, i nismo na tu temu pričali, ja sam svakako ubijen i tu je moj kraj – rekao je glumac.

Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

BONUS VIDEO Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs/Blic

Advertisement