Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 45. epizoda: ŠOK! Goci PRETE SMRĆU! A evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Goca je u ozbiljnoj opasnosti! Ko joj preti smrću?

Published

on

Kolo sreće 45. epizoda doneće neke mirnije vode u Sopot. Ipak, mnoge tajne biće rešene kada naredna epizoda stigne na TV Prva od 21.00 u petak, 5. novembra.

Bojan je u boljim odnosima sa majkom. Primećuje da su Jovanka i Vladimir nestali isti dan kad i Persida i zaključuje da to nije slučajnost.​ Božidar je doveo Simonu u Gocin salon na masažu. Pošto vidi da se Božidar ušetao od nervoze, Dana tačno zna šta ga boli i dosipa so na ranu ironičnom opaskom da je postao svetski čovek kad daje da mu drugi gnječi ženu. A još kada mu maser objasni da masaža zahteva intimu, Boža ludi.

Za to vreme Zlatko dalje razrađuje plan sa Petrom i Elenom jer vreme ističe, a Goca dobija upozorenje da mora da ostavi Momčila pošto joj se loše piše.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (45. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Kolo sreće 44. epizoda: Mara je na korak na korak da pronađe sina? (PROMO)

BONUS VIDEO Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement