Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 9. epizoda: Petar vrbuje Nađu za tajni zadatak! Evo o čemu se radi

Istorijska drama Vreme zla 9. epizoda na programu TV Nova S je u ponedeljak, 8. novembra, od 21.30.

Published

on

Vreme zla 9. epizoda (ponedeljak, 8. novembar): Nađa nastavlja romansu sa Francom, iako počinju da je ogovaraju po komšiluku. Poverava se Mileni, koja je savetuje da ostavi Franca, na šta joj ova odbija poslušnost.

Petar se krije ispod Avale u kući sa Rahelom. Nemci napadaju Rusiju. Milun to saopštava Bogdanu, koji se polako oporavlja. Milena i Ivan, u strahu od nemačke odmazde, odlaze kod njihovog rođaka Adama u Prerovo.

Nađa doživljava neprijatnost na zabavi koju organizuju nemački oficiri. Petar to koristi i vrbuje je za zadatak – da tajno prenosi poruke koje dobija krišom od oficira koji sarađuje sa njim, dok je kod gospođe Ruper sa Francom.

Bogdan se seća Milenine posete. Odlučuje da iz Slavkovice ode u Beograd, prerušen u seljačko odelo. Bogdan luta po Beogradu, odlazi kod Lukovića. Bora Luković je zabrinut zbog ponude generala Nedića da se pridruži njegovoj vladi.

U seriji Vreme zla 9. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin,Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 3 UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement