Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 27. epizoda: ŠOK! Kristina vara Branka sa Nikolom! Evo šta će joj uraditi Aleksandra i Anastasija! (VIDEO)

Dinastija 27. epizoda se emituje u utorak, 9. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 27. epizoda (utorak, 9. novembar, u 21.00): U strahu od reakcije porodice na njihovu vezu, Ana Marija i Srefan provode gotovo četiri meseca sakriveni na Stefanovom splavu. Odlučuju da se venčaju.

Anastasija je u 30. nedelji trudnoće. Ognjen je presrećan i ne sluti da mu je žena beznadežno zaljubljena u Nikolu Toškovića.  Na izlazu iz zgrade Kadvest Grupe, maskirani biciklista baca bombu na Branka, ali Ognjen ga odgurne i spase fatalnog ishoda. Ipak, nakon eksplozije, Branko shvata da je izgubio vid.

Inspektorka Milica Došen ispituje ukućane o mogućim motivima za napad na Branka, a najveći stručnjak za oftamologiju u zemlji konačno stiže u Vilu Kadić i konstatuje da je Brankovo slepilo psihosomatske prirode.

Svi ukućani su šokirani vešću da su se Ana Marija i Stefan venčali. Samo od Branka se to krije, da se ne bi dodatno uznemiravao. Stefan mu saopštava da želi profestionalno da se bavi auto trkama.

Branko odbija ponudu za saradnju Vojina Konstantinovića, koji koristi Lidiju da bi došao do poverljivih informacija iz Kadvest Grupe.

Kristina ne želi da otkrije Branku svoju vezu sa psihoterapeutom Nikolom Toškovićem i traži mu razvod dok je hendikepiran. Odlučuje da se ne pojavi na dogovorenom ručku. Anastasija i Aleksandra ih uhode, planiraju da obelodane njihovu vezu i tako se zauvek reše Kristine.

VIDEO Dinastija: OTKRIVAMO ko je pokušao da UBIJE Branka!

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Branilac 8. epizoda: Da li je slučaj Točilovac pobeda ili poraz advokata Guberine?

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement